Easy Growtabletten

Terwijl Royal Queen Seeds Easy de wetenschap van het kweken op zich neemt, kweek jij weelderige, krachtige planten die altijd tot hun volledige potentie groeien.

12,50
11,25 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Easy growtabletten garanderen je een kweekervaring zonder gedoe

Easy growtabletten zijn gecreëerd om tijdens de vegetatieve groeifase tot wel 12 weken lang bewust langzaam exacte hoeveelheden voedingsstoffen en mineralen aan je plant af te geven.

Elk tablet is bruin van kleur en zit vol botanische juweeltjes. Je planten zullen zichtbaar reageren met stevige wortelgroei en talloze bodembiota, snelle vegetatieve groei en aanzienlijk meer internodes voor de latere groei van bloemen.

Easy heeft de wetenschap op zich genomen die zorgt voor weelderige, gezonde tuinen die nooit supplementen nodig hebben. De optimale voeding van slechts één applicatie zorgt voor levendige, florerende planten met stevige immuniteit voor plagen en pathogenen die elke keer sterk en gezond groeien.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Growtabletten
Easy Growtabletten
Easy Growtabletten
Easy Growtabletten