Easy Roots Mycorrhizae Mix

(1)

Easy Roots Mycorrhiza Mix bevat alles wat je nodig hebt om op een natuurlijke manier de gezondheid van aarde te verbeteren. Planten worden daarbij vitaler en het oogstgewicht neemt toe.

19,95
17,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - Easy Roots MycorrhizaeMix: Voor Een Verbeterde Opname Van Voedingsstoffen

Fungi zijn als het ware natuurkundigen en tevens boswachters en niet ingedeeld in het planten- of dierenrijk. Ze ademen wel zuurstof en vermenigvuldigen zich door sporen te verspreiden in plaats van zaden. Fungi zijn daarbij veel meer dan vruchtlichamen die boven de grond tevoorschijn piepen. De belangrijkste anatomische structuur heet het mycelium, een ondergronds netwerk van witte schimmeldraden. Deze draden noemen we ook wel hyfen. Fungi zijn met dit netwerk in staat voedingsstoffen te transporteren en planten met elkaar te laten communiceren. Onderzoekers noemen het dan ook wel "het internet van de natuur".

Fungi zijn uitermate belangrijk voor de biodiversiteit van cannabis-tuintjes. Daarbij zijn ze in te zetten voor het verbeteren van de gezondheid, vitaliteit en opbrengsten van planten. Een bepaald type, mycorrhizae genaamd, gaat een symbiotische relatie met cannabisplanten aan. En daar profiteren beide levensvormen van. Voeg je deze schimmels aan de aarde toe? Dan gaan deze levensvormen een verbond aan met cannabis-wortels en treden ze op als een verlengstuk van de wortels. Ze breken biologisch materiaal af door enzymen uit te scheiden en deze naar de cannabisplanten te transporteren. Als dank maken de planten suikers aan middels fotosynthese die voorzien in het levensonderhoud van het mycelium.

Easy Roots Mycorrhiza Mix is een eenvoudige en effectieve manier om deze nuttige micro-organismen aan je potgrond toe te voegen. Deze unieke en 100% natuurlijke mix bevat meer dan 200 nuttige soorten Glomeromycota, zoals:

 • Rhizophagus irregularis
 • Entrophospora colombiana
 • Glomus spurcum
 • Glomus mosseae
 • Glomus geosporum
 • Glomus clarum
 • Glomus etunicatum

Door deze soorten aan je aardemix toe te voegen, zijn je planten in staat cruciale voedingsstoffen efficiënter te absorberen. Het absorberingsvermogen verbetert daarbij met zo'n 700%.

Gewicht 50 gr.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  04/May/2020

  Finally a product I needed!
  It is still early days with this product but I couldn't find a mix like this anywhere else. I come from a botany background and mycorrhizae are an object of fascination and study for me. They help with plant nutrient uptake by providing a larger surface area for the roots to take up water and nutrients. My plants look very happy since adding this to my soil mix

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Easy Roots Mycorrhizae Mix
Easy Roots Mycorrhizae Mix
Easy Roots Mycorrhizae Mix
Easy Roots Mycorrhizae Mix