Master Kush Automatic (White Label) Feminized

(5)

Master Kush Automatic (White Label) Feminized maakt gegarandeerd indruk op ervaren kwekers en doet beginners lijken op professionals. Geen gedoe tijdens de kweek en uitzonderlijk als medicijn of voor de lol. Deze soort zou op elke kweeklijst moeten staan.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia – Master Kush Automatic Feminized: Een makkelijke kweek met bovennatuurlijke opbrengsten.

MASTER KUSH AUTOMATIC (WHITE LABEL) FEMINIZED

Master Kush Automatic is een klassiek voorbeeld van hoe vakkundige genetische selectie en breeden een werkelijk knock-out cannabis kunnen creëren. Beide ouders van deze soort komen uit het Hindoekoesj-gebergte en deze soort is dan ook een echte indica. Hybridiseren produceert altijd planten met een buitengewone groeikracht en weerstand tegen pathogenen. Master Kush Automatic is daarop geen uitzondering. Deze krachtige strain, gebreed uit twee Afghaanse hasjplanten, heeft een buitengewone harsproductie. Bloemen zijn compact en strak en verliezen bij het drogen nauwelijks volume.

Deze autoflowering indica soort is na een vegetatieve periode van 5-6 weken binnen 11-13 weken volgroeid. De bladeren hebben zeer gekartelde randjes en ook de bolle zwelling die kenmerkend is voor indica’s. Deze hybride is een eitje om te kweken. Ze is niet veeleisend wat voedingsstoffen betreft en kan alle kweekomstandigheden – binnen of buiten – zelfverzekerd en met superveel hars aan. Dankzij de dik geribbelde stelen met versterkingen bij de internoden is dit een zeer robuuste soort. Bij internode 7 tot 9 tijdens de groeifase zullen de planten automatisch de bloeifase ingaan en vervolgens tot 7 weken explosief bloeien.

Aangezien deze planten geen fotosensitiviteit hebben, kan je ze in de piek van het zonnige seizoen buiten zetten. Zo zorg je ervoor dat ze de maximale hoeveelheid licht krijgen voor de groei- en bloeifase. Bloemen zijn resistent tegen schimmel, waardoor Master Kush Automatic ideaal is voor kweek in een Noord-Europese kas. De superdikke toppen maken dit tot een zeer kosteneffectieve soort voor binnenkwekers met weinig ruimte. Dit is een smakelijke Kush met een twist voor de liefhebber en een goudmijn per vierkante meter voor de commerciële kweker.

Onderhoud kan een nachtmerrie zijn: vingers en scharen die meteen helemaal kleverig worden van de hars. De nachtmerrie verandert al gauw in een ware droom. Wanneer je scharen geschraapt zijn en je vingers schoon zijn, ontdek je de stukken klassieke, dikke, zwarte charas; klaar om te dabben. De geuren van wierook en neroli bevestigen de onberispelijke afkomst van deze soort. De planten reageren bijzonder goed wanneer ze topzwaar gesnoeid worden en bieden adembenemende toppen wanneer ze gemainlined worden. Verwacht glinsterende bloemen, zo breed als je vuist, vol kleine bloemkelken die opzwellen om de dikke, met trichomen bedekte bladeren te omvatten.

Master Kush Automatic bevat veel THC en weinig CBD. Het is dus een topmedicijn en biedt een bijzonder goede recreatieve ervaring. Het effect komt geleidelijk aan, voordat je overspoeld wordt door een sterke stone die verrassend functioneel is. Het is anders dan die indica’s die je aan de bank lijmen. Met deze bijzondere hybride kan je de dag zonder problemen aan, zonder dat je tegen dingen aanstoot of achter je stuur in slaap valt.

Master Kush Automatic (White Label) Feminized Product Informatie
Merk White Label
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 12-13 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    25/May/2022


    top

    M. H.
    22/Mar/2022

    Something is wrong here
    I am a very experienced grower with almost 100% success rate over 200+ seeds. This here was 0 out of 3. My best friend bought the same and she also got 0 out of 3.

    P. W.
    08/Apr/2020

    1 of 3 germinated
    As stated above only 1 of 3 germinated, but maybe it was dur to my lacking skills as a beginner. However the plant that came up is growing and flowering nicely (highest one in the tent). Can't say much about the effect so far, will be the case in 1 or 2 months. Shipping was very fast.

    M. H.
    10/Oct/2017

    Master Kush
    Alle 3 de zaadjes mooi ontkiemt. Werkelijk 2 hele prachtige volle en mooie vrouwen eruit gekregen waarvan de verzorging makkelijk gaat. Helaas 1 hermafrodiet erbij dus hopelijk was ik op tijd met weghalen.

    M. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Master Kush Automatic (White Label) Feminized
Master Kush Automatic (White Label) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.