Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

T.H. SeedsEr zijn 31 cannabis strains

T.H. Seeds is een van de oudste Nederlandse zadenbedrijven. Opgericht in 1993 door de C.I.A. (Cannabis In Amsterdam), wat een cannabis informatiecentrum was, werd het bedrijf een fenomeen. Volgens Robert C. Clarke (schrijver van Marijuana Botany en HASHISH!) werd T.H. Seeds wereldwijd bekend als Europa's eerste zadenshop en "Het epicentrum van het Cannabis universum".

T.H. Seeds verwierf snel een reputatie als bron voor hoogwaardige zaden en geavanceerde technieken. Gestimuleerd door deze positieve feedback bleef het bedrijf streven naar nieuwe en stabiele zaadjes voor Europa. T.H. Seeds heeft de beste Amerikaanse genetica naar Nederland gehaald. Vroeger waren alle cannabisvariëteiten in Amsterdam kruisingen van Skunk, Northern Light en Shiva. T.H. Seeds was de eerste zadenbank die Original Bubblegum zaden verkocht, vers geïmporteerd uit de VS (1994).

In wezen was het dankzij de hulp van T.H. Seeds dat talloze coffeeshops gedurende de jaren veel High Times Cannabis Cups wisten te winnen. Na het introduceren van Bubblegum op de Europese markt werd door het bedrijf nog een game changer naar Nederland gebracht: S.A.G.E (Sativa Afghani Genetic Equilibrium). Dit is een soort met een pure Haze smaak, maar met een veel hogere opbrengst dan andere Haze variëteiten.

De strains van T.H. Seeds hebben gedurende de jaren talloze awards in de wacht gesleept - in feite bijna IEDER jaar. Ben je op zoek naar betrouwbare Hollandse genetica, sla dan hier je slag. De nalatenschap van T.H. Seeds is tot op de dag van vandaag populair!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden