Silver Cheese (Big Buddha Seeds) feminized

(1)

Silver Cheese van Big Buddha Seeds is een kruising tussen twee geliefde soorten wiet: Big Buddha Cheese en Super Silver Haze. Ze heeft het rijke terpenenprofiel van haar ouders geërfd. Dankzij haar scherpe aroma en smaak is ze een genot voor je zintuigen. Deze 75% sativa verbetert je bui, terwijl je lichaam geniet van een krachtig, ontspannend effect.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Big Buddha Seeds - Silver Cheese: een voortreffelijke sativa-dominante dame

Silver Cheese van Big Buddha Seeds is een kruising tussen twee krachtige wietplanten, namelijke Super Silver Haze van Green House en Big Buddha Cheese. De kwekers van Big Buddha Seeds hebben de tijd genomen om deze hybride te perfectioneren. Je kunt dus rekenen op een ware traktatie. Dankzij de beroemde ouders biedt Silver Cheese buitengewoon hoge kwaliteit, zowel qua smaak als effecten.

Deze sativa-dominante hybride is vrij makkelijk te kweken. Binnen is ze klaar voor de oogst na een bloei van ongeveer 9–11 weken. De opbrengst is vrij lonend en bedraagt ruim 50g. Als je haar buiten kweekt, kun je in oktober de toppen oogsten. Je moeite wordt beloond met een flinke hoeveelheid aromatische toppen; ongeveer 400g/plant.

Silver Cheese levert een geweldige rookervaring die je graag met al je vrienden deelt. De smaak is bijzonder en verrukkelijk. Reken op een smakelijke mix van scherpe Cheese en een speelse Haze. Het effect is stimulerend en leidt tot gevoelens van vreugde en geluk, gecombineerd met een prettige, lichamelijke stone. Met deze 75% sativa heb je het beste van twee werelden in handen.

Silver Cheese zal ook de meest verwende fijnproevers bekoren. Vanwege de vele gewilde eigenschappen wordt ze al snel de favoriet van iedere kweker. Ze is niet veeleisend in de kweekruimte en als je haar goed behandelt, kan ze een opbrengst geven waar je erg vrolijk van wordt.

Silver Cheese (Big Buddha Seeds) feminized Product Informatie
Merk Big Buddha Seeds
Ouders Super Silver Haze X Big Buddha Cheese (Reversed)
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
CBD Laag
Sekse Feminized
Onderscheidingen Cannabis Cup (High Times)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  18/Sep/2020

  Good
  Good cheese mais déjà senti meilleur

  F. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Silver Cheese (Big Buddha Seeds) feminized
Silver Cheese (Big Buddha Seeds) feminized