Uvuma-omhlope (3 Gram)

(87)

Uvuma-omhlope wordt gebruikt door stammen in Afrika vanwege haar vermogen om je dichterbij de geesten in je dromen te brengen. Het is bekend dat ze heldere dromen opwekt, met profetische en verhelderende visioenen. Het gebruik van Uvuma-omhlope als onderdeel van je standaard nachtschema verzekert je van onvergetelijke dromen!

€ 6,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (87)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Uvuma-omhlope: Dit Afrikaanse droomkruid kan een heldere en onvergetelijke nachtrust mogelijk maken.

Uvuma-omhlope is een Afrikaans kruid, dat zowel door de Zulu als de Xhosa stammen wordt gebruikt om heldere dromen op te wekken en profetische visioenen van geesten. Uvuma-omhlope, ook bekend als Synaptolepis kirkii, is een kleine struik die in de wildernis van Afrika gevonden wordt. Het heeft een roetzwarte steel en speervormige blauw-groene bladeren. Hoewel het een zeer aantrekkelijke plant is om te zien, zijn het de kokervormige wortels van Uvuma-omhlope die het meest worden gewaardeerd door de inheemse bevolking van Afrika. In tegenstelling tot de donkere kleuren van de plant, zijn de wortels van Uvuma-omhlope helemaal wit.

Effecten

Het belangrijkste effect van Uvuma-omhlope is het opwekken van heldere dromen en profetische visioenen wanneer je slaapt of jezelf in een trance-achtige staat bevindt. Het wordt door de inwoners van Afrika gebruikt als een middel om te communiceren met hun voorouders en om spirituele leiding te krijgen.

Bereiding en dosering

Zoals veel andere Afrikaanse droomkruiden die worden gebruikt door de Zulu en Xhosa stammen, kan van Uvuma-omhlope een thee worden gezet. De daadwerkelijke dosering kan van persoon tot persoon verschillen. Gewoonlijk is 300mg genoeg om een heldere droom op te wekken, maar sommigen hebben wellicht 400mg nodig. De veiligste manier is te starten met de kleinste dosering en dit langzaam op te bouwen.

Om de thee te maken, doe je het poeder van de Uvuma-omhlope wortel in kokend water. Laat dit ongeveer 5 minuten trekken, waarbij je af en toe roert; zeef het mengsel en drink. Neem het maximaal 1 uur voor het slapengaan voor de beste resultaten.

Actieve bestanddelen

Het is aangetoond dat Uvuma-omhlope een aantal alkaloïden bevat. Helaas zijn er nog niet veel geïdentificeerd en het is niet bekend welke de heldere droom effecten veroorzaken. Een alkaloïde is echter wel geïdentificeerd; dit is kirkinine, een neurotrofe.

Uvuma-Omhlope (3 Gram)

Uvuma-Omhlope (3 Gram)

Uvuma-omhlope (3 Gram) Product Informatie
Type Losse thee

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (87)
  (87)
  Bekijk alle reviews
  02/Jun/2024

  j'attend toujours
  Aucun effet remarqué même avec différent dosage. peut suis je pas assez sensible.

  M. D.
  22/May/2024

  ok!
  good for its money

  A. M.
  18/Feb/2024

  Meravigliosa
  Non solo fatta in tisana ha un sapore ottimo, ma garantisce veramente sogni lucidi. Ne ho fatto scorta!

  A. D.
  19/Jan/2024

  Expérience décevante mais SAV au top
  J’ai eu des résultats médiocre mais le service après vente de Zamnesia est toujours le meilleur du marché en ligne !

  G. M.
  14/Jan/2024

  Absolutely love this
  So. This thing actually works. I don’t remember last time I’ve had such a realistic vivid dreams. But be aware that dreams are actually very realistic and vivid however it doesn’t mean they’re gonna be good. On the 3d night I’ve had a vivid nightmare;)

  I. S.
  02/Jan/2024

  Sueños realistas
  Con un consumo logré tener sueños muy reales y al día siguiente fui capaz de recordarlos. Sin embargo no llegué a tener sueños lúcidos. Sin consumir absolutamente nada ya soy capaz de tener este tipo de sueños. Quizá sea cosa de probar más veces y que cada cuerpo sea capaz de familiarizarse con la sustancia.

  A. C.
  02/Nov/2023

  No esperes los sueños lúcidos
  Me encanta como mis sueños se han vuelto mucho más vividos e intensos, pero tras una larga rutina de uso, aun no he logrado un sueño lúcido.... Tiene sabor agradable por lo que no es un problema para probar los efectos

  A. G.
  28/Oct/2023

  quelques effets mais
  sur moi ça

  R. S.
  23/Oct/2023

  Thank You!
  Mystically

  M. W.
  17/Oct/2023

  Correcto
  Bien

  S. H.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Uvuma-omhlope (3 Gram)
Uvuma-omhlope (3 Gram)
Uvuma-omhlope (3 Gram)
Uvuma-omhlope (3 Gram)
Je bezoekt onze Nederlandse website.