African Dream Seeds (1 zaadje)

(30)

Afrikaans Droomzaad staat bekend om haar oude culturele betekenis, gelukkige aard en het vermogen om levendige en gedenkwaardige dromen op te wekken. De Entada Rheedii zaden zijn eenvoudig te bereiden en te consumeren en verzekeren een levendige slaap.

4,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (30)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

African Dream Seeds: Entada Rheedii wekt levendige en gedenkwaardige dromen op.

Afrikaans Droomzaad, ook bekend als Entada Rheedii Zaden, Bream Beans, Gogo, Sea Been en Snuff Box Sea Bean, zijn grote zaden die groeien in gigantische, duurzame zaaddozen. Entada Rheedii is een houtachtige klimplant die de neiging heeft te groeien in de buurt van rivieren en waterwegen, waar het haar zaden kan laten vallen voor een natuurlijke verspreiding. Om deze reden kan Afrikaans Droomzaad worden gevonden op stranden over de hele wereld, terwijl ze ook in het wild groeit in Azië en Australië. De zaden die in de rivier vallen worden meegenomen naar zee en leggen duizenden kilometers af over de hele wereld. De zaden zelf hebben een dikke, veerkrachtige schil die ze beschermt tijdens hun monumentale reis.

Afrikaans Droomzaad wordt al eeuwen gebruikt door de inheemse stammen van Afrika. Het werd ook gebruikt door sjamanen als een manier om contact te leggen met de geesten. Gezegd wordt, dat de zaden ook geluk brengen en om die reden worden ze ook gedragen als een talisman.

Vanwege het vermogen van de plant om de zaden over de hele wereld te verspreiden, wordt Afrikaans Droomzaad in iedere cultuur anders bekeken, maar al deze inzichten komen overeen dat deze zaden "magisch" zijn.

Effecten

De belangrijkste effecten van het vlees van Afrikaans Droomzaad is het verhogen van het bewustzijn van de gebruiker tijdens de slaap en het verbeteren van het opnieuw oproepen van de droom ervaring. Van de, vaak levendige dromen, wordt gezegd dat het de dromer verbindt met de geestenwereld, waar communicatie met de geesten van voorouders mogelijk is. Ook wordt gezegd dat het de kwaliteit van de slaap verbetert.

Bereiding en Dosering

Afrikaans Droomzaad kan worden genomen op een van de twee aanbevolen manieren. Eerst moet je de harde buitenste schaal openbreken om bij het vlees te komen. Een hamer en een beitel kunnen handig zijn. Zodra je het vlees hebt, kun je het direct rauw eten. Het is best lekker; de smaak doet denken aan een macadamianoot en kan een geweldige aanvulling zijn op de snack voor het naar bed gaan.

De aanbevolen dosering is het vlees uit een zaad, vlak voor het naar bed gaan. Hoewel je voor het roken waarschijnlijk niet zoveel gebruikt.

Actieve bestanddelen

Hoewel de zaden al eeuwen worden gebruikt, is er weinig onderzoek gedaan naar de bestanddelen van deze zaden. Het onderzoek dat wel gedaan is, heeft aangetoond dat de zadensaponinen, vette olie en psychoactieve alkaloïden bevatten; de alkaloïden zijn echter nog niet geïdentificeerd.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (30)
  (30)
  05/Mar/2022

  Parfait
  Ça ne marche pas à tous les coups mais quand ça marche Wahouuuu sympa les rêves. Une vraie psychanalyse

  16/Feb/2022

  Strong lucid dream.
  I broke the seed, eat the meat from them. Take a relaxant cup of passiflora and go to sleep. I start to apply the WILD technique to start directly the lucid dream. After half an hour of deep meditation, I fall asleep and start to dream very strong. Vivid colours, lucid dreams, more stable episodes.

  24/Sep/2021

  lucid
  Goed product voor te dromen. Ik leg de pit onder mijn kussen voor ik slaap. Dit geeft me 2 a 3 dromen per nacht en 1 keer om de 2 maanden een lucide droom.

  20/Aug/2021

  Not cool
  No effect AND it reacted with my mouth and throat. Felt sick for 2 days after and had a swollen tongue and throat

  06/Aug/2021

  OIIIOIIOO
  IK SMOKE IT AND FELL LIKE IN ALONE BUSH TILL I START TOLKING STUPID TINGS ILL TRY EAT IT

  26/May/2021

  Sadly ineffective
  In general I have vivid dreams and pretty good recall for part of them. Wether or not the night I ate this was a night where that part was lacking, who knows. Other than that it seemed like a dream inhibitor for this one.

  23/Mar/2021

  rien
  aucun effet particulier l'intérieur de la graine était tout noir et il semblerait que cela devrait être de la chair blanche alors peut-être que le problème venait de là

  17/Mar/2021

  Pas conquis
  Aucun effet. J'ai dormis, je me suis réveille, j'étais content d'être vivant. Je n'avais fais pas fais d'extra rêves. Il m'est arrivé de faire de plus belles nuits. pour moi, çà ou une banane même effet.

  20/Feb/2021

  I like
  Geeft inderdaad levendige dromen. Als je zelf aan de techniek werkt van lucide dromen is dit een geweldige starter. Het wegwerken van het harde vruchtvlees is wel even een karwei.

  20/Feb/2021

  Droomnoot
  De noot kraken was even een karweitje. Ik heb hem klem gezet onder de poot van mijn zitbank en erop getikt met een hamer. Hij was wel zo mooi gespleten dat ik hem weer aan elkaar kon lijmen en als geluksbrenger mee kan dragen .;-) De te consumeren substantie was keihard en heb ik in heet water laten weken waarna het enigszins kauwbaar was. De smaak is inderdaad niet erg fijn maar je moet er wat voor over hebben nietwaar. “Bitter in de mond maakt het hart gezond” zoals het spreekwoord luidt. Voor al deze moeite werd ik beloond met wel vijf (5) dromen die ik de volgende dag kon reproduceren! Ik ben mij nu aan het inlezen in de materie want er schuilt een techniek die je je kan aanleren achter lucide dromen. Een hele interessante nieuwe hobby wat mij betreft, ik heb dus al wat meer droomnoten klaarliggen voor toekomstig gebruik.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
African Dream Seeds (1 zaadje)
African Dream Seeds (1 zaadje)