African Dream Herb Extract 50x

(3)

African Dream Herb staat bekend om zijn potentiële vermogen om de geest te ontspannen en is daarmee ideaal voor het slapengaan. Er wordt zelfs gezegd dat het kan helpen lucide en levendige dromen te bevorderen. Daarbij is het lange tijd bij traditionele Afrikaanse sjamanistische ceremonies gebruikt. En nu kun jij het zelf vanuit het comfort van je eigen huis ook proberen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

African Dream Herb Extract 50x: ervaar de kracht van Entada rheedii

African Dream Herb wordt in de vorm van zaden van de liaan Entada rheedii gehaald en is afkomstig uit de zuidelijke en oostelijke delen van Afrika.

Zamnesia African Dream Herb Extract 50x kan op verschillende manieren worden gebruikt om de voordelen ervan te ervaren. Naar verluidt, zorgt het voor rustgevende sensaties en maakt het lucide en levendige dromen mogelijk (vandaar de naam), Daarbij is African Dream Herb eeuwenlang gebruikt bij traditionele Afrikaanse sjamanistische ceremonies om mensen in contact te brengen met de geestenwereld.

Met dit poederextract kun je thee zetten of je eigen capsules maken. Consumeer het voordat je naar bed gaat en stel jezelf open voor alles wat Entada rheedii te bieden heeft.

African Dream Herb Extract 50x Product Informatie
Hoeveelheid 3g

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  30/Nov/2023

  Interesting experience
  I used this 0,5-0,7g in hot water when going to sleep. I take with 25mg ketiapine pill for help to fall sleep. I think its same graphics than usual sleep but some different build ups.

  A. H.
  02/Nov/2023

  No me funcionó
  No me hizo efecto...

  A. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
African Dream Herb Extract 50x
African Dream Herb Extract 50x