Bubba Kush 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized

(2)

Bubba Kush 2.0 is de opvolger van een van de beste, bijna zuivere indicasoorten. Vergeleken met het origineel is het Humboldt Seeds gelukt om zowel de opbrengst als de kracht te verbeteren. Ook is de bloei verkort. Deze sterke, robuuste struik is simpel te kweken en heeft grote, compacte toppen met 21-24% THC. Het aroma doet denken aan koffie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds - Bubba Kush 2.0: Sterk En Robuust Struikje

Hoe verbeter je een van de beste, bijna zuivere indicasoorten? Het is Humboldt Seeds gelukt met Bubba Kush 2.0. Zowel de opbrengst als de kracht van de originele Bubba Kush is verbeterd. Ook de bloei is met enkele dagen verkort. Dit robuuste, sterke struikje lijkt daarbij op een kerstboom. Ze is makkelijk te kweken en ontzettend sterk. De kerstversiering bestaat uit grote, zeer harsrijke, compacte toppen.

Bubba Kush 2.0 is ontstaan uit een kruising van Bubba en OG Kush. Deze ouders komen uit de droge bergregio's van Afghanistan. Daarom heeft deze soort een hoge weerstand tegen droogte.

Binnen bereiken de planten de volwassenheid na een bloei van slechts 50-55 dagen. De opbrengst bedraagt daarbij grofweg 450–500g/m². Buiten kweken is ook mogelijk in een warm en zonnig klimaat. De hoogte is soms wel problematisch, want er kunnen enorme cannabisbomen verschijnen van wel 2-3m. De opbrengst bedraagt buiten ongeveer 400-600g/plant en het oogstmoment is begin oktober. Wees hierbij wel voorzichtig, want ze is vatbaar voor schimmels.

De grote clusters met toppen barsten van de cannabinoïden en stralen een intens aroma uit. Dit doet denken aan vleugjes koffie en aarde. Het THC-percentage schommelt tussen de 21 en 24% en dat maakt Bubba Kush 2.0 ongeveer 30% sterker dan haar voorganger. Het effect is vrij typisch voor een indica. De effecten zijn daarbij ideaal om een natuurlijke slaap te bevorderen of als je zoekt naar intense ontspanning na een dag hard werken. Bubba Kush 2.0 geeft je een stevige knuffel, waarbij je geniet van totale rust en comfortabele verdoving.

Bubba Kush 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Bubba Kush
Genetica 100% Indica
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  03/Aug/2022

  tolle Sorte
  Alle Samen sind gekommen. Ertrag war gut und das Ergebnis super. Schade, dass es die seeds seit langem nicht mehr bei Zamnesia gibt. Würde auf jeden Fall regelmäßig ordern.

  J. H.
  12/Oct/2016

  strong outdoor strain
  Very good flowering time! Started first to flower.

  O. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Kush 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized
Bubba Kush 2.0 (Humboldt Seed Organization) feminized