Afghani 1 (Sensi Seeds)

(5)

Afghani 1 is een regular, bijna pure, 95% Indica, gekweekt uit een elitaire selectie van Afghani stamsoorten. Het is een plant met duidelijke Indica kenmerken; het is gemiddeld groot, compact en hoogproductief, met een korte bloeiperiode. Afghani 1 produceert dichte, glinsterende toppen gevuld met hars en is klaar voor de oogst in 7-8 weken. Een perfecte strain voor Indica “charas” liefhebbers!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Afghani 1: Rechtstreeks vanuit de Afghaanse bergen naar jouw tuin

Afghani 1 mag dan wel een zware Indica strain zijn, een cannabis genotype die in heel India te vinden is, maar het is in feite afkomstig uit de bergen van Afghanistan, een regio die bekend staat om zijn voortreffelijke hasj-, oftewel charas-, productie. Zowel India als de Afghani regio zijn thuisfront voor de meest pure Indica landrace soort, die rijke, harsachtige bud ontwikkelt die traditioneel wordt omgezet in hasj. Afghani 1 komt extreem dichtbij die Afghaanse landrace strain, waardoor het een eersteklas Indica soort is.

Afghani 1 is een struikachtige, gemiddeld hoge plant met kenmerkende, donkergroene bladeren. Het is een sterke, weerbarstige plant met vele toppen rondom een massieve cola. Binnen de korte bloeiperiode van 45-55 dagen, zal ze compacte toppen produceren met een overvloed aan trichomen. Ze is makkelijk te kweken en zal je, als je haar een beetje aandacht geeft, belonen met een degelijke opbrengst. Ze presteert het beste in klimaten met lange zomers, dus houd dat in gedachte wanneer je van plan bent binnen te kweken.

Afghani heeft hoge THC- en CBD-niveaus. Het effect is dat van een klassieke Indica: een zwaar lichamelijke, couch-lock stone. Zowel wiet als hasj van deze plant hebben een kruidige, pittige en zure smaak, met een vleugje sandelhout wanneer het gerookt wordt.

Snel, potent en sappig – Afghani 1 is een opmerkelijke plant en een onmisbaar stukje cannabis cultuur. Het zal nieuwkomers de echte Indica ervaring doen meemaken, en zal elke Indica purist bevredigen.

Afghani 1 (Sensi Seeds) Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Afghani
Genetica 95% Indica / 5% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized, Regular
Beschikbaar Als Feminized & Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (5)
  (5)
  Bekijk alle reviews
  19/Jun/2021

  Afhgan
  3 graines achetées 3 graines germées et sa pousse bien rien à dire

  M. M.
  04/Jun/2019

  Great Indica
  All seeds germinated, I am very happy with this shop and the quality

  F. O.
  25/Jun/2018

  perfect indica
  This is just a perfect hard-hitting indica with a deep effect and a yummy hash taste.

  E. J.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afghani 1 (Sensi Seeds)
Afghani 1 (Sensi Seeds)