Fruity Juice (Sensi Seeds) regular

(1)
Sensi Seeds biedt een perfecte balans in de kruising tussen een zuivere Afghani indica en een Thai sativa soort; een prestatie die als bijna onmogelijk werd beschouwd. Sensi Seeds verbindt twee tegenpolen in de echt, met de prachtige Fruity Juice als resultaat. Deze hybride maakt indruk met haar ongelooflijk tropische smaken en een oogst die niet van deze wereld is.
flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds – Fruity Juice: Spectaculaire tropische kruising tussen Afghani en Thai

Rassen uit Thailand en Afghanistan liggen zo ongeveer aan tegenovergestelde uiteinden van het psychoactieve cannabis spectrum. Daarom is het heel lang een uitdaging geweest om de eigenschappen van zuivere Afghani indica's met pure Thai sativa's te combineren. De eerste experimenten met het kruisen van deze soorten pakten niet optimaal uit, wat de uitdagingen van zo'n onderneming al aangeeft. Het kostte heel wat jaren en generaties om de duizenden nakomelingen te testen tot in de jaren '90 uiteindelijk twee fenotypen verschenen die deze schijnbaar onmogelijke taak een realiteit maakten. Sensi Seeds' Fruity Juice, het verbazingwekkende resultaat van deze kweekpogingen, vertegenwoordigt de ooit zo moeilijk te fuseren sativa en indica kanten op perfecte wijze.

Fruity Juice bewijst dat de vele jaren toewijding in het creëren van deze soort niet voor niets zijn geweest. De vrouwelijke planten van deze soort zullen met veel energie groeien en een overvloed aan kleverige toppen produceren die barsten met verbluffende tropische smaken en geuren. Binnen beloont Fruity Juice de kweker met gulle oogsten. In optimale omstandigheden, buiten of in een kas, waar ze haar volledige potentieel kan bereiken, kan ze tot wel 200-300cm hoog worden terwijl ze duizelingwekkende oogsten produceert met smakelijke en superkrachtige toppen.

De smaak van Fruity Juice is zo ongelooflijk dat je het zelf moet ervaren om het te kunnen geloven. De smaak is zoet, tropisch, fruitig, snoepachtig en ietwat scherp. Dit maakt Fruity Juice de droom van elke connaisseur en cannabis liefhebber. Haar krachtige high is, gezien haar sativa/indica erfgoed, de perfecte mix van een levendige "up" en een luie "down"... een absoluut unieke ervaring.

Fruity Juice (Sensi Seeds) regular Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Afghani Indica x Thai Sativa
Genetica 45% Indica / 55% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  07/Dec/2021

  4 stars
  really fat cola, delicious, heavy yielder, heavy trippy brain-high. for me too strong watch out for mold! the only strain in room who got mold. i should have known and control more often because the top head was really very thick. leaf to bud ratio is a wet dream for manicure. all in all im still in love with sensi seeds and their genpool for a long time.

  R. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fruity Juice (Sensi Seeds) regular
Fruity Juice (Sensi Seeds) regular