Weegschaal Dipse 420 (100 x 0,01g)

(7)

De Dipse Digitale Weegschaal van de 420-serie is de perfecte weegschaal voor wietliefhebbers. De precieze, professionele digitale weegschaal heeft een weegcapaciteit van 100 gram. En ze biedt een nauwkeurigheid van twee cijfers achter de komma. Ook heeft ze een verwijderbaar deksel dat dient als blad en een goed af te lezen blauw verlicht LCD-scherm. Duitse degelijkheid door Dipse!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

420 Weegschaal – Dipse: Zeer Accurate Precisieweegschaal

De Dipse Digitale Weegschaal van de 420-serie is een zeer nauwkeurige precisieweegschaal die speciaal gemaakt is voor de cannabisliefhebber. De weegschaal kan tot 100 gram kruiden aan en weegt met een nauwkeurigheid van twee cijfers achter de komma.

Anders dan sommige andere weegschalen, is de Dipse 420 voorzien van een ontwerp met rond weegplatform, gemaakt van zeer hoogwaardig roestvrij staal. Het bijpassende, ronde beschermdeksel kan verwijderd worden en gebruikt worden als weegblad. Door de vier grote knoppen aan de voorzijde is het bedienen een fluitje van een cent.

De Dipse 420 heeft een LCD-scherm met achtergrondverlichting dat dankzij een helder blauw licht gemakkelijk leesbaar is, zelfs in donkere omstandigheden.

De 4-knops bediening van het apparaat biedt zes verschillende weegmodi: g, gn, ct, oz, ozt, dwt. Het is voorzien van auto kalibratie die activeert zodra je de weegschaal aanzet. Ook heeft het een tarra-functie en een auto-off functie om de levensduur van de batterij te sparen.

Capaciteit: 100g
Nauwkeurigheid: 0,01g
Weegmodi: g/oz/gn/ct/ozt/dwt
Stroomvoorziening: 2x AAA batterijen (bijgeleverd)

Weegschaal Dipse 420 (100 x 0,01g) Product Informatie
Precision 0.01g
Total capacity 100
Type Digitale weegschalen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  Bekijk alle reviews
  26/Mar/2022

  Conforme
  Bonne balance, pas de problème et ça fait un bon moment que je l'ai.

  C. H.
  27/Sep/2021

  Fijne weegschaal
  Klein en handig weegschaaltje. Doet waar het voor gemaakt is. Alleen jammer dat het plastic schaaltje dat tevens de behuizing voor transport gebroken bleek te zijn na het openen van de verpakking. Gelukkig doet dit niks af aan de werking van het apparaatje

  M. A.
  12/May/2021

  Perfekt
  Die Waage hat eine super Größe zum Transportieren und wiegt genau. Sie hat auch 2 "Deckel" zum Reingeben, die man zum Wiegen benutzen kann.

  E. A.
  24/Mar/2021

  Gute Waage
  Denau, unauffällig benutze ich gerne

  K. H.
  19/Oct/2020

  balance pratique
  une bonne petite balance pratique et discret, on peut peser environ une dizaines de grammes a la fois, elle est moderne, faut appuyer sur une bouton pour faire sortir un le clavier c'est assez cool.

  C. B.
  21/Aug/2020

  Bonne balance
  Bonne petite balance de taille moyenne, entre la taille de poche et grande taille. Elle peux tout de même se mettre dans la poche, facilement transportable. Le design tout comme la surface arondi sont sympas et facilement maniable ! Je recommande ;)

  Y. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Weegschaal Dipse 420 (100 x 0,01g)
Weegschaal Dipse 420 (100 x 0,01g)