Zaden Van Eetbare Planten

Er zijn 116 producten.

Van groente en fruit tot kruiden en specerijen; er is geen tekort aan eetbare planten die je thuis kunt kweken. Bij Zamnesia vind je nu een grote selectie zaden voor in je moestuin. We hebben alledaagse favorieten in huis, zoals Alpine aardbeien, maar ook unieke soorten, zoals Dark Opal basilicum en Lemon Apple komkommers. Kortom, er is voor elk wat wils. Bekijk onze selectie hieronder en weet dat de eetbare plantenzaadjes van Zamnesia speciaal op basis van kwaliteit en kiemkracht zijn geselecteerd!

Lees meer...
Lees minder
--
  • --
  • Best beoordeeld
  • Meest populair
  • Meeste recensies
  • Prijs: oplopend
  • Prijs: aflopend
  • Productnaam: A tot Z
  • Productnaam: Z tot A
producten

BBQ-Kruiden Zaden Pack - Zammi's Farm

Bereid je maximaal voor op het barbecueseizoen door je eigen kruiden en planten te kweken. Er gaat niets boven ingrediënten uit je eigen tuin gebruiken, of je nu bijgerechten, marinades of sauzen wilt maken. Het BBQ Kruiden Zadenpakket heeft alles wat je nodig hebt om je favoriete BBQ-gerechten en talloze andere recepten mee te bereiden.

€ 7,99
Op voorraad

Keukenkruiden Zaden Pack - Zammi's Farm

Het Kitchen Herbs Seed Pack van Zamnesia zit boordevol praktische en smakelijke kruiden. Deze selectie eersteklas kruiden is perfect om je favoriete gerechten mee te verrijken of te garneren. Bovendien kun je deze kruiden heel eenvoudig kweken. Je kunt ze zelfs in potjes op de vensterbank in je keuken zetten; zo heb je ze altijd bij de hand!

€ 8,99
Op voorraad

Groentezaden Pack - Zammi's Farm

Dit pack bevat verschillende groentezaden met alles wat je voor je moestuin nodig hebt. Bereid je voor om een karrenvracht aan heerlijke groente te oogsten! Of je nu zomerse salades wilt maken of lekkere stamppot in de winter, de zaden in dit pack voldoen aan al je behoeften. Kweek ze nu!

€ 14,99
Op voorraad

Fruitzaden Pack - Zammi's Farm

Dit gevarieerde pakket met fruitzaden geeft je de mogelijkheid om in je eigen tuin een mooie verzameling sappige en verfrissende vruchten te kweken. Deze vruchten zullen je smaakpapillen prikkelen en je lichaam heilzame voedingsstoffen geven! Kweek met deze planten fruit van over de hele wereld!

€ 14,99
Op voorraad

Milde Hitte Pack - Peperzaden

Dol op pepers en sta je te popelen om van de rijke smaken, aroma's en nuances te genieten, maar houd je niet zo van extreme hitte? Dan is dit zadenpack voor jou. Deze selectie peperzaden levert in elke omgeving goede resultaten op en de pepers scoren niet hoog op de schaal van Scoville. Vergis je echter niet: ze zijn nog steeds pittig. Ze zijn alleen wat milder van smaak.

€ 7,99
Op voorraad

Vuur en Vlam Pack - Peperzaden

Deze selectie zaden is niet voor watjes! Dit pack bevat vijf verschillende soorten pepers die ongelooflijk hoog scoren op de Scovilleschaal; dit zijn echt de allerheetste pepers. Ze zorgen niet alleen voor een extreem hete (maar smaakvolle) ervaring, maar je kunt ze heel makkelijk zowel binnen als buiten kweken. Maak kennis met deze intense pepers.

€ 11,99
Op voorraad

Spicy Variety Pack - Peperzaden

Dit pack met chili peper zaden geeft je een gulle hoeveelheid pepers, van mild tot super pittig! Plant ze in het voorjaar of in de vroege zomer. Tegen de tijd dat de herfst aanbreekt, kun je heerlijke pepers oogsten om in allerlei recepten te gebruiken. Of je je gerecht lekker zoet wilt maken of extreem pittig, met dit Spice Variety Pack zit je goed!

€ 8,99
Op voorraad

Anijs (Pimpinella Anisum) Zaden

Anijs moet in het vroege/midden van het voorjaar op een zonnige, beschutte plek worden gezaaid. De kieming duurt 3-4 weken, maar kan worden versneld door de zaden eerst te laten weken. Pimpinella anisum haat koude, natte omstandigheden, en houdt van goed afwaterende, lichtzure grond. Anijs kan laat in de zomer/vroeg in de herfst worden geoogst en is geschikt voor zoete én hartige gerechten.

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Kaneelbasilicum (Ocimum Basilicum) Zaden

Kaneelbasilicum, ook bekend als 'Mexicaanse basilicum', smaakt als basilicum verrijkt met kaneel, kruidnagel en anijs. Het is heerlijk in zowel zoete als hartige gerechten. Maar voordat je ermee kunt koken, moet je het kweken! Het groeit het best in de volle zon, in aarde met goede drainage. Kweek de zaden in de lente binnen op, en zet de planten daarna buiten, waar ze 1m kunnen worden.

(9)
€ 1,99
Op voorraad

Bieslook 'Middelfijn' (Allium Schoenoprasum)

Bieslook kun je het beste binnen opkweken en in het voorjaar na de laatste vorst buiten zetten, als het zo'n 10cm hoog is. Het gedijt goed in halfschaduw en houdt van vruchtbare, goed afwaterende grond met veel organisch materiaal. Zorg ervoor dat de aarde vochtig blijft en oogst regelmatig verse bladeren om nieuwe groei te stimuleren. Ideaal om diverse hartige gerechten op smaak te...

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Bonenkruid (Satureja hortensis)

Bonenkruid (Satureja hortensis) behoort tot de lipbloemenfamilie en is nauw verwant aan tijm en rozemarijn. Het groeit goed in lichte, leemachtige grond met goede afwatering en veel zonlicht. De bladeren kunnen worden geoogst zodra de planten 12,5-15cm hoog zijn, en kunnen het best worden gebruikt vóór de bloei. Bonenkruid is geweldig voor o.a. sauzen en stoofschotels.

€ 1,99
Op voorraad

Bijvoetzaden (Artemisa Vulgaris)

Artemisa vulgaris, of bijvoet, houdt van een warme, relatief zonnige plek met goed doorlatende, droge grond. Het is een winterharde, droogtetolerante plant die zowel in zure als licht alkalische grond kan groeien. Kweek op in een propagator of na de laatste vorst buiten. Perfect voor het op smaak brengen van bouillon of wild, of voor het maken van een kruidentonic.

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Russische Dragon (Artemisia Dracunculus) Zaden

Dragon (Artemisia dracunculus) wordt al sinds 500 v.Chr. voor culinaire doeleinden gekweekt. Deze winterharde vaste plant groeit graag in de volle zon en in vruchtbare, goed doorlatende grond (hoewel zandige/leemachtige aarde ook prima is). Ontkiemen in de lente, met genoeg ruimte tussen de zaadjes voor de groei van de wortels. Ideaal om toe te voegen aan salades, marinades, specerijen en...

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Grote Engelwortel (Angelica Archangelica) Zaden

Grote Engelwortel komt oorspronkelijk uit Noord-Oost Europa. De plant heeft eetbare stengels die op selderij lijken. Het heeft daarmee talloze toepassingen in de keuken en kan zelfs bij het distilleren van jenever worden gebruikt. Grote Engelwortel heeft constant vochtige grond nodig om goed te gedijen. Plant de zaden in de lente en je kunt in de herfst oogsten.

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Hyssop (Hyssopus Officinalis) Zaden

Hyssop, of 'Hyssopus officinalis', behoort tot de lipbloemenfamilie en komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en het Midden-Oosten. Deze struik groeit snel en moet in de vroege zomermaanden in vochtige aarde in de volle zon worden gezaaid. Aan het begin van augustus kun je oogsten. De bloemen en bladeren van deze plant hebben talloze culinaire en holistische toepassingen die de moeite waard...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Komijn (Cuminum Cyminum) Zaden

Komijn heeft een lange, warme zomer nodig om zaden te produceren voor vermeerdering en gebruik in de keuken. Kweek de zaailingen vroeg (4 weken voor de laatste vorst) en zet ze buiten als de temperatuur boven de 15°C komt. Zet ze in de volle zon en wees zuinig met water. Komijn bloeit halverwege de zomer en is na zo'n 120 dagen oogstrijp. Je kunt gedroogd komijnzaad in allerlei recepten...

€ 1,99
Op voorraad

Lavas (Levisticum Officinale) Zaden

Lavas kun je het beste in het voorjaar binnen opkweken. Als de plantjes twee sets blaadjes hebben en de vorst voorbij is, kun je ze buiten neerzetten. Verplanten doe je in vruchtbare, luchtige grond en in de volle zon. Zorg voor ietwat zure aarde (pH: ongeveer 6,5) die zanderig of leemachtig is, met veel organisch materiaal. Je kunt de lavasblaadjes en -wortels koken of rauw in salades...

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Marjolein-zaden (Majorana Hortensis)

Majorana hortensis, of echte marjolein, houdt net zoveel van de zon als oregano, haar nauw verwante nicht. Plant marjolein-zaden in een kweekbak of direct buiten in het voorjaar (na de laatste nachtvorst). Marjolein houdt van losse, goed doorlatende en vochtige grond, hoewel volgroeide planten best droogtetolerant zijn. Het is een geweldige smaakmaker voor varkensvlees, gevogelte en...

€ 1,99
Op voorraad

Oregano (Origanum Vulgare) Zaden

Kweek oregano in afwaterende potten of plantenbakken, in de volle zon. De planten hebben een hekel aan vocht; geef daarom alleen water als de grond uitgedroogd is en niet teveel voeding. Als het lang regent, moet je ze afdekken, en door regelmatig blaadjes te plukken, laat je ze doorgroeien. Mediterrane en Latijns-Amerikaanse gerechten krijgen door oregano een heerlijk aardse, warme smaak!

€ 1,99
Op voorraad

Kleine Pimpernel (Sanguisorba Minor) Zaden

Kleine pimpernel floreert in goed drainerende aarde. Het is een veerkrachtige en robuuste plant waarvan je de bladeren in de late zomer kunt oogsten. Zorg voor voldoende licht, warmte en water, en ze kan ongeveer 60cm hoog worden. Leuk weetje: deze plant behoorde tot de favorieten van Francis Bacon en Thomas Jefferson. Het smaakt heerlijk in sauzen, dressings en zelfs zomerse drankjes.

€ 1,99
Op voorraad

Salie (Salvia Officinalis) Zaden

Ontkiem salie aan het eind van de winter/vroeg in de lente in een kweekbakje. Zet de zaailingen na de laatste vorst buiten, zodra ze bladeren hebben ontwikkeld. Plant ze in potten of tuinperken op een zonnige plek met goed afwaterende grond. Snoei de planten regelmatig en oogst de verse bladeren om nieuwe groei te stimuleren. Gebruik salie in de keuken of om kruidenthee te maken.

(4)
€ 1,99
Op voorraad

Tijm (Thymus Vulgaris) Zaden

Tijm, of 'Thymus vulgaris', is een overblijvende plant die oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied komt. Het heeft volle zon nodig om goed te groeien. Deze bossige plant kan met de juiste verzorging jarenlang in je tuin aanwezig blijven. Planten in leemachtige, goed gedraineerde aarde is daarbij de sleutel tot succes. Eenmaal rijp, kun je het net zoals oregano en salie gebruiken.

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Venkelzaad 'Fino' (Foeniculum Vulgare)

Met haar unieke smaak en aroma is venkel al sinds de oude Grieken een geliefde groente. Zaai het in de vroege lentemaanden en laat de plant tot eind september groeien. Venkel heeft aardig wat ruimte nodig; de plant kan wel 2m hoog worden. Na het oogsten kun je venkelwortel en venkelkruid op allerlei manieren in de keuken gebruiken!

€ 1,99
Op voorraad

Wijnruit (Ruta Graveolens) Zaden

Ruta graveolens, of gewoon 'wijnruit', is winterhard en kan prima een slechte bodemvruchtbaarheid en droogte verdragen. Plant gevestigde planten in de volle zon en geef een beetje water, vooral als de bodem compact is. Snoei in het voorjaar volledig terug om nieuwe groei te stimuleren. Hoewel er vroeger ook mee werd gekookt, is wijnruit vooral geschikt als sierplant.

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Veldzuring (Rumex Acetosa) Zaden

Zaai veldzuring-zaden (Rumex acetosa) in lichte, warme grond in het voorjaar (na de laatste vorst). De plant houdt van vochtige aarde, dus geef regelmatig water, maar zorg ervoor dat de wortels niet onder water komen te staan. Snoeien tijdens het seizoen. Zuring kan vers in salades worden verwerkt of worden gekookt en gepureerd om er saus, soep of Aziatische curries of stoofschotels mee te...

(3)
€ 1,99
Op voorraad

Zaden Van De Bosaardbei (Fragaria Vesca)

Bosaardbei (Fragaria vesca) houdt van de volle zon of halfschaduw, hoewel bij hitte volledige schaduw aan het eind van de dag gewenst is. Toch produceert de plant meer fruit op lichte, zonnige locaties. Kweek Fragaria vesca in goed doorlatende, vruchtbare en vochtige grond. Bosaardbeien hebben een sterke smaak en kunnen zowel vers als geconserveerd worden gegeten.

(10)
€ 1,99
Op voorraad

Wilde Cichorei (Cichorium Intybus) Zaden

Zaai wilde chicorei in de lente, na de laatste nachtvorst, op een plek met minimaal 6 uur direct zonlicht. Zaai de zaden niet dieper dan 0,5cm. Ze zullen na 2-3 weken ontkiemen in vochtige (maar niet natte) aarde. Dun de planten uit om er ongeveer 30cm tussen te houden. De verse bladeren en bloemen kun je zo eten. De wortels kunnen in gedroogde en gemalen vorm koffie vervangen.

€ 1,99
Op voorraad

Kardoen (Cynara Cardunculus) Zaden

Cynara cardunculus ('kardoen' of 'kardonzen') is een sterke, enigszins invasieve plant. Het gedijt in aarde die rijk is aan organisch materiaal (zoals mest en ontbindend plantaardig materiaal), in een warme omgeving met veel zonlicht. De stekelige bloemen kun je eten zoals artisjokken, terwijl je de stelen het beste kunt beschermen tegen de zon (met hoopjes aarde) en gekookt of gestoofd kunt...

€ 1,99
Op voorraad

Pofmaïszaden (Zea Mays) - F1-hybride

Suikermaïs, Zea mays, of popmaïs is een oud gewas dat prima in de moestuin presteert. De plant prefereert volle zon en vochtige, vruchtbare aarde met goede drainage (met een neutrale of lichtzure pH). Zaai maïs in blokken voor effectieve windbestuiving om volle kolven te oogsten. Oogst de kolven wanneer de kwastjes aan het einde zwart kleuren en voeg de maïs aan je favoriete recepten toe.

(3)
€ 2,99
Op voorraad

Suikermeloen 'Oranje Ananas' (Cucumis Melo) Zaden

Zaai de zaden van suikermeloen na de laatste vorst buiten in de aarde. Zorg daarbij voor goede drainage en een zonnig plekje. Houd de aarde vochtig (maar niet nat), zodat de zaden kiemen. Zet de planten minimaal 30cm uit elkaar; je kunt meerdere zaadjes zaaien en de plantjes uitdunnen zodra ze verschijnen. Oogst wanneer de schil van kleur verandert en de vrucht rijp en aromatisch ruikt.

(4)
€ 1,99
Op voorraad

Paprika Yolo Wonder (Capsicum Annuum) Zaden

De Yolo Wonder paprika is verwant aan de beroemde California Wonder. Ze is goed bestand tegen ziekte en levert veel zoete, knapperige paprika's. Zaai de zaden 45–60cm uit elkaar in de volle zon in luchtige aarde, rijk aan organisch materiaal. Geef regelmatig water en voed je bloeiende planten met kaliumrijke voeding. Snoei de bladeren van jonge planten om een struikachtige groei te...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Peterselie 'Gekruld Donkergroen' (Petroselinum Crispum) Zaden

In tegenstelling tot andere kruiden is Petroselinum crispum (peterselie) dol op vruchtbare aarde. Je kunt peterselie binnen kiemen in een propagator of op een warme, zonnige vensterbank. Ook kun je na de laatste vorst direct buiten zaaien. Zorg voor veel zon, regelmatig water en meststoffen. Oogst de verse bladeren en stelen om een struikachtige groei te bevorderen en gebruik ze in de...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Victoria Rabarber (Rheum Undulatum) Zaden

Victoria rabarber (Rheum undulatum) prefereert een zonnig plekje en vereist aarde met bijzonder goede drainage. Overbewatering of verzadigde grond kan de groei verstoren of rot veroorzaken. Rabarber houdt ook niet van extreme hitte; dit kan de groei vertragen of zelfs helemaal remmen. Gebruik mest in de lente en zomer om de groei te stimuleren. Oogst in de herfst enkele stengels per keer.

(1)
€ 2,99
Op voorraad

Paardenbloemzaadjes (Taraxacum Officinale)

Taraxacum officinale, oftewel de paardenbloem, is een kruidachtige vaste plant, die in allerlei omgevingen kan groeien. De mooie gele kleur zal je meteen opfleuren! Zaai in het voorjaar en laat de plant in de zomer bloeien. Zorg daarbij dat de grond goed doorlatend is, en voor veel zonlicht en warmte. Je zult worden beloond met planten die je voor talloze gerechten en als kruid kunt...

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Gemengde Franse Salade (Lactuca Sativa) Zaden

Met onze Gemengde Franse Salade zaden kweek je eikenbladsla, andijvie, radicchio, krulandijvie en rucola. Zo zet je wel heel gemakkelijk een verrukkelijke, verse salade op tafel. Zaai de zaden in mei en oogst in september. Voor de beste resultaten, gebruik vochtige, leemachtige grond. Zorg ook voor veel licht en een warme plek. De planten blijven klein en laten zich eenvoudig verzorgen.

€ 1,99
Op voorraad

Aziatische Mesclun-zaden

Zaai begin maart en aan het eind van augustus zijn de jonge bladgroenten klaar om te worden geoogst. Een veelzijdige combinatie van paksoi, taisai, tatsoi, raapstelen, snijbiet, Chinese kool, mosterdblad en purple frills. De geweldige smaken kun je voor verschillende recepten gebruiken. Geef de planten voor de beste resultaten genoeg licht en warmte, en gebruik vochtige, leemachtige aarde.

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Rode Snijbietzaden (Beta Vulgaris)

Beta vulgaris, beter bekend als 'rode snijbiet', is een robuuste plant die het hele jaar door groeit. De plant ontwikkelt een rabarberachtige steel en bladeren die je in verschillende recepten kunt gebruiken. Je kunt de zaden van maart t/m juli zaaien om in september/oktober te oogsten. De felrode kleur van de rode snijbiet is een fraai gezicht in je tuin, maar ook op je bord!

€ 1,99
Op voorraad

Nieuw-Zeelandse Spinazie (Tetragonia Tetragonoides) Zaden

Nieuw-Zeelandse Spinazie kan over een langere periode geoogst worden. Zodra het rijp is, kun je het continu gebruiken. Week de zaden voor het zaaien een nacht in een glas water om zeker te zijn dat ze kiemen. Zaai begin april binnen of van mei tot en met augustus buiten. Zorg voor genoeg warmte en zon, zodat je in november kunt genieten van alles wat Nieuw-Zeelandse spinazie te bieden...

€ 1,99
Op voorraad

Stambonen Stamkievits (Phaseolus Vulgaris) Zaden

Stamkievits (Phaseolus vulgaris) groeien net als andere boonsoorten, maar produceren unieke gespikkelde bonen. Ze gedijen in vochtige, vruchtbare, leemachtige aarde en volle zon. Kiem direct in de aarde na de laatste vorst, met zo'n 4-6cm tussen de zaden en gebruik een stok, plantenrek of gaas om de planten te ondersteunen. Oogst stamkievits na ongeveer 45-60 dagen en gebruik ze vers of...

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Gele Mosterd (Sinapis Alba) Zaden

Gele mosterd (Sinapis alba) is veelzijdig. Gebruik de zaden bij het koken, het maken van sauzen en het pekelen, en de jonge bladeren in salades of andere gerechten. De keuze is geheel aan jou. Zaai de zaadjes in maart, dan zijn de planten in de zomer klaar. Het onderhoud is over het algemeen beperkt, je hebt alleen wat vochtige grond en een normale hoeveelheid licht en warmte nodig.

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Sojabonen 'Edamame Green Shell' (Glycine Max) Zaden

Edamame (sojabonen) horen thuis in de Aziatische keuken. Ze zijn een gezonde snack en een heel geschikt bijgerecht. En wist je dat je ze ook thuis kunt kweken? Als je de zaden binnen of in een kas zaait, komen ze begin mei uit. En als de plantjes eenmaal groot genoeg zijn, zet je ze voor meer zonlicht en warmte buiten. Zo rond oktober kun je je sojabonen gaan eten!

€ 4,99
Op voorraad

Artisjokzaden 'Violet de Provence' (Cynara Scolymus)

De artisjok Violet de Provence is niet alleen verbluffend qua smaak, maar ziet er ook fantastisch uit en is daarom een must voor elke tuin. Zaai de zaden binnen van februari t/m april, en zet de planten aan het begin van de zomer buiten. Dit is een vaste plant die gewoon blijft gaan. Gemakkelijk te verzorgen; gewoon even afdekken in de wintermaanden.

€ 1,99
Op voorraad

Aubergine 'Black Beauty' (Solanum Melonga) Zaden

De bescheiden aubergine is veelzijdig en verrukkelijk. De Black Beauty aubergine heeft een toepasselijke naam en binnen enkele maanden kun je deze donkerpaarse groente al oogsten. Zaai de zaden in een propagator en kweek ze binnen of in de kas op. Daarna kun je de planten buiten zetten. Het oogstmoment valt aan het eind van de zomer.

€ 1,99
Op voorraad

Courgette 'Black Beauty' (Cucurbita Pepo) Zaden

Courgette is een veelzijdige groente die je in allerlei gerechten kunt gebruiken. Deze soort is ongelooflijk productief. Kiem de zaden binnen of onder glas en zet de planten in de zomer buiten. Zorg voor een goede balans tussen zon, warmte en schaduw en deze plant zal je met een ongelooflijke hoeveelheid verrukkelijke courgettes belonen.

(1)
€ 1,99
Op voorraad

Ui 'Rossa lunga di Firenze' (Allium Cepa) Zaden

Rossa lunga di Firenze is een unieke uiensoort uit Toscane. Zaai in het voorjaar buiten in rijen, in de volle zon, in vruchtbare aarde met goede drainage. Dun de zaailingen na zes weken uit. Doel op een pH in de bodem van 6 tot 6,8 (hoewel niet cruciaal). Rossa lunga di Firenze rijpt in ongeveer vier maanden. Je oogst uiteindelijk milde, langwerpige uien die vers het beste smaken.

€ 1,99
Op voorraad

Meloen 'Charentais' (Cucumis Melo) Zaden

Fris, zoet en perfect voor het ontbijt, of op elk ander moment van de dag! Het kweken van Melon Charentais is leuk en lonend. Kiem je zaden binnen of in de kas en verplant ze vervolgens buiten in de warme zomerzon. Geef ze voldoende water en ze zullen hun hele groeicyclus tevreden zijn. Probeer ze alleen niet allemaal tegelijk op te eten!

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Watermeloen 'Crimson Sweet' (Citrullus lanatus) Zaden

De klassieke watermeloen is een heerlijke traktatie op elk moment van de dag. Eet de frisse en zoete vrucht bij het ontbijt of maak er een fruitsalade van. Je kunt watermeloen ook zelf kweken. Het is wat lastig voor beginners, maar ervaren kwekers behalen vaak geweldige resultaten. Kweek de zaden in maart of april in een kas op en ze bloeien gedurende de zomer. Oogst van juli tot en met...

(6)
€ 3,99
Op voorraad

Augurk 'National' (Cucumis sativus) Zaden

Kweek deze augurken in je tuin en je plukt er zeker de vruchten van! Kweek ze in april binnen of in een kas op om ze in mei buiten te zetten. Met voldoende zon en schaduw haal je razendsnel een geweldige oogst binnen. Je kunt augurken ook inmaken, zodat je er nog lange tijd je gerechten mee kunt verrijken.

(2)
€ 1,99
Op voorraad

Je hebt 48 van 116 producten bekeken

Je bezoekt onze Nederlandse website.