Original Auto Cheese (FastBuds) Feminized

(4)

Connaisseurs van wiet wacht een ware traktatie met Original Auto Cheese van FastBuds. De autoflowering variant van de populaire soort uit het VK is net zo smakelijk als de fotoperiodieke versie en enorm sterk. Kwekers zullen waarderen dat ze een makkie is, in recordtempo bloeit en goede opbrengsten oplevert. Original Auto Cheese is een van de productiefste autoflowers van FastBuds.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds – Original Auto Cheese: Fantastisch Autoflowering Eerbetoon Aan Cheese

Cheese is een legendarische cannabissoort uit het VK, die bekendstaat om haar smaak, kracht en grote oogsten. FastBuds heeft van deze evenwichtige klassieker een autoflowering variant gecreëerd. Daarbij wisten de breeders de bloei terug te brengen naar slechts 9 weken.

Original Auto Cheese groeit als een typische indica-hybride en is een relatief korte en gedrongen plant, die een hoogte van 70-110cm bereikt. Ze ontwikkelt een cola met diverse kleinere zijtakken, die volgeladen zijn met compacte toppen en oranje, later bruine stamperharen. Zodra ze gaat bloeien, wat slechts 9 weken duurt, vult ze de lucht met een doordringend aroma. Wanneer je deze plant binnen kweekt, is goede luchtfiltratie aanbevolen. Geef je plantjes genoeg liefdevolle aandacht en je kunt goede opbrengsten van maximaal 550g/m² verwachten.

Original Auto Cheese heeft prettige, aardachtige en fruitige toetsen en biedt daarmee een intens aroma. Steek de toppen aan en je proeft aardse fruitnoten, met een lichtzuur randje. Blowers vergelijken deze smaak ook wel met die van fijne, gerijpte kaas. Hasj en extracten van deze plant zijn van een ongekend niveau, aangezien de toppen extreem rijk aan hars zijn.

Original Auto Cheese bevat maximaal 21% THC. Neem een hijsje en je geniet van een fysieke stone en een heerlijk effect. Dit is de perfecte soort voor ’s avonds. Zorg daarbij dat je een comfortabele bank in de buurt hebt, naast een goede film en wat snacks. Original Auto Cheese is perfect als je ‘s avonds na een lange dag wilt chillen.

Houd je van autoflowers en zoek je een bevredigende soort? Kweek dit seizoen dan Original Auto Cheese van FastBuds!

Original Auto Cheese (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Cheese Autoflowering
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  21/Jul/2022

  Bewerten
  Die Bestellung &Lieferung liefen wieder reibungslos. Die Samen sind auch alle wieder aufgegangen und entwickeln sich prima. Bin wie immer rundum zufrieden und Zamnesia bleibt mein Favorit wenn es um den grow Bedarf geht.

  S. B.
  05/May/2021

  Ne sens pas si fort que ça
  Pour une cheese, on se attends a plus d odeur. Mais elle reste très bonne a fumer

  L. V.
  15/Apr/2021

  Top
  I semi sono un capolavoro, belli, marroni e grandi, si prospetta una bomba

  V. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Original Auto Cheese (FastBuds) Feminized
Original Auto Cheese (FastBuds) Feminized