Blazer Big Buddy Torch

De Big Buddy Torch van Blazer presteert beter dan armetierige aanstekers en zwakke vlammetjes. Dit toestel verhit je joints en dab nails met een turbovlam van 1371°C. Omarm pure kracht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Blazer - Big Buddy Torch: Krachtig En Efficiënt

De Big Buddy Torch van Blazer beschikt over serieuze vuurkracht. Voorbij zijn de dagen van gepruts met zwakke aanstekers die snel door hun brandstof heen zijn. De Big Buddy Torch van Blazer ontketent een krachtige turbovlam van 1371°C die je joints, blunts en bowls in een handomdraai aansteekt.

De Big Buddy Torch biedt ook de perfecte optie voor het dabben. De nail van de rig gloeit binnen een mum van tijd oranje. Zo kun je sneller krachtige damp tot je nemen.

Het apparaat heeft een continue brandduur van 60 minuten. Genoeg dus voor talloze blowsessies. Hij heeft een robuust handvat en een stevige, vlakke voet.

Krijg je last van je duim na al dat geblow? Verschuif simpelweg de rode knop aan de zijkant van de Big Buddy Torch voor een constante stroom thermische energie!

Blazer Big Buddy Torch Product Informatie
Hoogte 17,5 cm
Type Product Stormaanstekers
Type Storm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blazer Big Buddy Torch
Blazer Big Buddy Torch
Blazer Big Buddy Torch
Blazer Big Buddy Torch