Auto Creeper (Super Sativa Seed Club) Feminized

(1)

Auto Creeper van Super Sativa Seed Club is een geschenk uit de hemel voor gretige sativa-liefhebbers die geen concessies willen doen. Kweek haar binnen of buiten en verwen jezelf met een ongekende sativa-achtige high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Super Sativa Seed Club - Auto Creeper: Onvervalste Sativatoppen

In de beginperiode van de autoflowers werkte het team van SSSC al aan Auto Creeper. De breeders wilden een kwalitatief hoogwaardige autoflower op de markt brengen. Door het THC-rijke genetisch materiaal van hun fotoperiode sativa Creeper met een autoflowering versie van de oorspronkelijke William's Wonder te kruisen, slaagden ze daar wonderwel goed in.

Auto Creeper wordt niet hoger dan 100cm, maar vormt wel meerdere zijtakken. Dat maakt haar echt een geschikte sativa voor binnen, maar buiten presteert ze ook boven verwachting. Van zaad tot oogst doet ze er slechts 11 weken over, maar sommige fenotypen kunnen wel een weekje extra gebruiken voordat de toppen goed rijp zijn. Haar toppen zien er ook echt uit als die van een sativa; langgerekt en slank.

Af en toe komt het voor dat je een fenotype treft met breedvingerige waaierbladeren. Dat komt door de indica William's Wonder. Maak je daar echter geen zorgen om, want deze toppen genereren hetzelfde gewenste sativa-achtige aroma en effect! Gun haar 18-20 intens licht en je mag een bijzonder goede opbrengst tegemoetzien.

Als je Auto Creeper rookt, trakteert ze je op een euforische, spirituele, sativa-achtige high. Die is dankzij haar hoge gehalte THC enthousiasmerend, inspirerend en creatief. Dit effect houdt daarbij urenlang aan. Je kunt met een gerust hart de hele dag door van haar genieten, waar je ook bent, alleen of met een stel vrienden. Haar aroma is typisch sativa, met noten van citroen en vleugjes zure appel en aarde.

Auto Creeper (Super Sativa Seed Club) Feminized Product Informatie
Merk Super Sativa Seed Club
Ouders Williams Wonder x Creeper
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  30/Nov/2022

  Love it
  Muss sagen das ist die beste Autoflow… 10-12 wochen muss man schon rechnen. Der Ertrag ist so wie man es für Automatik.. Geschmack und Wirkung… man will einfach mehr..

  C. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Creeper (Super Sativa Seed Club) Feminized
Auto Creeper (Super Sativa Seed Club) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.