Expert Gorilla (Expert Seeds) Feminized

(2)

De variant van Expert Seeds van de klassieke Gorilla Glue 4 biedt fans van loeisterke wiet alles wat hun hartje begeert! Deze naar sativa neigende kruising is een van de krachtigste soorten die je kunt roken. De overheerlijke smaak van de harsrijke toppen biedt je een goddelijke wietervaring!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Expert Gorilla: Apensterke Sativa-dominante Kruising

Maak kennis met Expert Gorilla - een variant van een van de sterkste soorten van de cannabiswereld, ontwikkeld door Expert Seeds. Veredeld uit Gorilla Glue 4, die is verkregen uit Chem's Sister, Sour Dubb en Chocolate Diesel, is deze soort gezegend met diverse ongelooflijke eigenschappen.

Expert Gorilla is een 75% sativa-kruising en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, waarbij ze buitenshuis beter presteert. Binnenshuis kent ze een redelijk korte bloei van 58-63 dagen. En onder de juiste omstandigheden kun je daarbij een opbrengst van 400g/m² tegemoetzien. Buitenkwekers oogsten eind september soms wel 700g/plant. Expert Gorilla produceert toppen die druipen van de hars. Daarmee is ze bijzonder geschikt voor het maken van hasj. Omdat de oorspronkelijke GG #4 ontstond door toevallige bestuiving, heeft deze soort de neiging om tweeslachtig te worden. Let daar dus tijdens de bloeiperiode op.

Expert Gorilla verwent je met 24% THC. Ze is dus verschrikkelijk sterk en minder geschikt voor aspirant-rokers. Doorgewinterde rokers krijgen echter absoluut waar voor hun geld. De kans is groot dat je maar een paar trekken nodig hebt om haar ontspannende en spiritueel verkwikkende effect te voelen. Haar smaak is opgebouwd uit diesel en chocolade-tonen van Chem's Sister en Chocolate Diesel, met her en der een vleugje dennenbos.

Wil je graag een loeisterke soort kweken? Bestel dan de zaden van Expert Gorilla bij Zamnesia!

Expert Gorilla (Expert Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Chem Sis x Chocolate Diesel x Sour Dubb
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  09/May/2023

  Heterogene kiemkracht
  Drie zaadjes op dezelfde dag gezaaid in arme zaai-/stekgrond. Zaadje 1 was al na 1 dag ontkiemd, zaadje twee had drie dagen nodig en zag er matig uit maar begint het goed te doen. Zaadje 3 is nooit opgekomen. Ze zijn nu een week oud dus ik kan er verder nog niets van zeggen.

  M. V.
  28/Aug/2020

  Expert Gorilla
  Thanks arrived on time. Happy to shop here again

  S. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Expert Gorilla (Expert Seeds) Feminized
Expert Gorilla (Expert Seeds) Feminized