Lebron Haze XXL Auto (BSF Seeds) Feminized

(1)

Het team van BSF Seeds presenteert een nieuwe sterspeler, Lebron Haze XXL Auto. Deze super citrusachtige soort biedt verkwikkende sensaties. Je kunt haar makkelijk en snel kweken, met een beloning die je het idee geeft dat je veel harder gewerkt hebt dan het geval is. Verwacht een snelwerkende euforische high, perfect voor elk moment van de dag en om samen met vrienden te ervaren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Lebron Haze XXL Auto: een Heerlijke Autoflower

Na het kruisen van de originele Lebron Haze met Jack Herer Auto, presenteert BSF Seeds met trots Lebron Haze XXL Auto. Deze autoflower bevat het beste van Lebron Haze en combineert dit met indrukwekkende eigenschappen van ruderalis. In lijn met de oorspronkelijke Lebron Haze is dit een snelgroeiende, makkelijke en beheersbare soort.

Lebron Haze XXL Auto is een relatief grote autoflower die wel 1,5m hoog kan worden. Je kunt haar daarbij zowel binnen als buiten kweken. Houd bij binnenteelt wel twintig uur licht en vier uur duisternis aan om haar tot volle bloei te laten komen. Van zaad tot oogst heeft ze daarbij 60-65 dagen nodig. Daarna kun je buiten soms wel 250g/plant verwachten. Planten produceren binnen tussen de 450 en 550g/m². Al met al biedt ze een onbelemmerde kweekervaring voor mensen met of zonder teeltexpertise.

De compacte en aromatische toppen die ze ontwikkelt, smeken om geproefd te worden. Ze is rijk aan citrus, zoals de originele Lebron Haze, en het water loopt je in een mum van tijd in de mond door haar citroenachtige aroma. Haar smaak vult de geur schitterend aan met vleugjes dennen en een intense en diepe citroensmaak.

Deze soort biedt echter meer dan alleen een goede smaak. Met 19% THC produceert Lebron Haze XXL Auto een high die je vrijwel meteen treft. Als sativa-dominante hybride (70% sativa, 30% indica) werkt ze geestelijk verkwikkend en tovert ze een lach op je gezicht. Naarmate de euforische en vrolijke gevoelens de overhand krijgen, weet je dat het kweken van deze soort een goed besluit was. Ze is bovendien makkelijk te roken en geschikt voor elk moment van de dag.

Lebron Haze XXL Auto (BSF Seeds) Feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Lebron Haze x Jack Herer Auto
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 200-250 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lebron Haze XXL Auto (BSF Seeds) Feminized
Lebron Haze XXL Auto (BSF Seeds) Feminized