Gelato (Nirvana) feminized

Gelato is en ongelooflijke strain met een ijzersterk erfgoed. De smaak is levendig en een combinatie van romige, kruidige en aardse noten. Dankzij de snelle bloeitijd en haar meegaande aard is ze ideaal voor zowel beginnende als doorgewinterde kwekers. Ze is ook een geweldige aanvulling op het arsenaal van holistische gebruikers. Geniet in no-time van deze paars-groene schoonheid!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Nirvana - Gelato: IJsdromen en Hoge THC-niveaus

Romig, zijdezacht en kruidig. Dit zijn slechts een aantal woorden die de smaak van Gelato omschrijven. Deze strain is afkomstig uit de Bay Area in Californië en is razendsnel populair geworden onder zowel kwekers als rokers. Dankzij 20% THC en een snelle bloeitijd is ze ideaal voor kwekers en cannabisliefhebbers van alle niveaus.

Gelato is het kind van twee ongelooflijk smakelijke ouders, namelijk Sunset Sherbet en Thin Mint GSC. Toch is ze verder verfijnd om de smaak en opbrengst te verbeteren. Gelato groeit uit tot een gemiddeld grote plant van 120-150cm als je binnen kweekt. Ze vereist niet veel aandacht en produceert tot 450–550g/m² als je de SOG-techniek gebruikt. Daarnaast laat ze zich gemakkelijk snoeien. Breeders adviseren trainingstechnieken om de opbrengst te verhogen.

De bloeitijd bedraagt slechts 8-10 weken. Daarmee is ze ideaal voor zowel beginnende als doorgewinterde kwekers. Deze kruising is absoluut een lust voor het oog als de toppen zich ontwikkelen. Ze pronken met paarse en magenta tinten, terwijl de stampers helder oranje kleuren. De dikke, glinsterende hars draagt alleen maar bij aan de pracht en praal. Zodra je haar toppen bewondert, ben je verliefd. Bovendien trakteert ze op een rijk terpenenprofiel met aardse, citrus en pittig-zoete overtonen die doen denken aan koekjesdeeg.

Maar hoe is de rookervaring? Nou, de romige, kruidige en zoete tonen fuseren in een ongelooflijke cocktail van verrukkelijke sensaties. Ze is extreem krachtig en daarmee beter geschikt voor meer ervaren gebruikers. De high stuurt je geest razendsnel naar dromenland, dus doe het een beetje rustig aan. Als je een hoge tolerantie hebt, geniet je echter van een euforische, creatieve en gefocuste high met een prettige, lichamelijke stone.

Gelato (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Thin Mint GSC x Sunset Sherbet
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gelato (Nirvana) feminized
Gelato (Nirvana) feminized