PieceMaker Kwack

(1)

We weten zeker dat je nog nooit zo'n rubberen badeendje hebt gezien! De Kwack van PieceMaker is een waterpijp die alleen geschikt is voor volwassenen die lekker in bad willen roken. Makkelijk en schoon in gebruik en schattig om te zien. De Kwack is het perfecte cadeau. Maar ook als je gezelschap in bad wilt, zorgt dit pijpje zeker voor een glimlach op je gezicht.

€ 45,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

PieceMaker - Kwack: Maakt Van Badderen Een Feestje

Als je een vriendje zoekt voor in bad, waarmee je op een heerlijke manier kunt ontspannen, dan is de Kwack van PieceMaker het perfecte gezelschap. Je kunt het overal mee naartoe nemen. Laat je niet misleiden door het schattige uiterlijk, dit is een ondermaatse Pekingeend die je elke keer een heerlijke bad buzz bezorgt.

PieceMaker is beroemd vanwege hun bijna niet stuk te krijgen en robuuste siliconen pijpjes en rookwaren, en nu dus ook vanwege de Kwack. Dit is een waterpijpje dat naast je drijft terwijl je in bad zit, of in het zwembad of de hot tub. Neem de Kwack overal mee naartoe waar water is en je hebt gegarandeerd een leuke tijd. Geïnspireerd op het ouderwetse rubberen badeendje is de Kwack natuurlijk geel. Je verliest dit eendje dus nooit uit het oog.

Het gebruiken van de Kwack is heel eenvoudig. Een onbreekbare steel gaat door het lijfje van het eendje en bevat “HEX-TEK”-technologie die is ontwikkeld om meer bubbels te genereren. Daarnaast is aan de bovenkant een roestvrijstalen bowl geïntegreerd. Je vult deze bowl met je favoriete kruid of wiet en je kunt aan de slag. Als je nog niet wilt roken, dan kun je de bowl makkelijk afsluiten met een draaidop. Maar als je er aan toe bent, dan hoef je alleen nog maar de bowl aan te steken, licht te knijpen en te inhaleren door het flexibele mondstuk van de Kwack.

Ook het schoonmaken van de Kwack is heel eenvoudig. Je schroeft het kopje van het eendje af zodat je alles goed kunt schoonmaken. Met een hoogte van zo'n 15cm past dit pijpje makkelijk in je tas als je bij vrienden op bezoek gaat voor een pool party of als je iets leuks wilt meebrengen voor in bad met een bijzonder persoon. Met de Kwack bij de hand heb je gegarandeerd heel veel plezier.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
PieceMaker Kwack
PieceMaker Kwack
PieceMaker Kwack
PieceMaker Kwack
Je bezoekt onze Nederlandse website.