Purple Punch OG (Sweet Seeds) Feminized

(3)

Purple Punch OG is klein van stuk. Mogelijk denk je dat ze dan ook geen goede opbrengst produceert. Niets is echter minder waar! Deze productieve soort trakteert op geweldige smaken en aroma's, plus een serieus gulle oogst. Ze is dan wel een compacte plant, maar past daardoor zelfs in de meest krappe ruimtes.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Purple Punch OG: onberispelijke toppen van een kleine krachtpatser

Het team van Sweet Seeds presenteert Purple Punch OG, een indica-dominante hybride. Deze pronkt niet alleen met geweldige smaken, maar levert ook topprestaties in een razend tempo. Purple Punch OG is ontstaan uit een kruising tussen Purple Punch en Star Killer. Dit is een compact wonderkind waar je zeker van op aan kan.

Ze is een kleine plant om te verzorgen en vereist erg weinig onderhoud. Met een consistente omgeving en een beetje snoeien help je haar bij de productie van enorme opbrengsten. Deze soort kweek je heel gemakkelijk, of je nu volkomen onbekend bent met het kweken van wiet of jezelf beschouwt als een doorgewinterde professional. Al met al is ze een prachtige plant die niet veel ruimte inneemt en zelfs de kleinste omgevingen goed benut. Binnen bloeit ze ongeveer 8 weken. Buiten is ze halverwege september klaar voor de oogst.

Bij ideale teeltomstandigheden kun je binnen een oogst verwachten van zo'n 400–550g/m². Dit is simpelweg een gigantische beloning voor een plant van dit formaat. Buitenprojecten zijn vergelijkbaar. Het oogstgewicht schommelt tussen 350–600g/plant. We zeiden al dat deze compacte plant goed presteert en we hebben niet gelogen!

Na het drogen en curen van de rijke, overvloedige hoeveelheid toppen, ervaar je een zoete, citrusachtige en kruidige geur die terugkomt in haar smaak. Je kunt haar roken of vapen, waarbij je getrakteerd wordt op consistente en aanhoudende smaken. De effecten van Purple Punch OG laten zich het best omschrijven als diep, verzachtend en rustgevend. Om de ervaring compleet te maken, trakteert ze ook op wat euforische momenten. Met een gemiddeld THC-gehalte van 18-22% levert ze een snelwerkende, langdurige high die perfect is voor vrijwel elke gelegenheid.

Purple Punch OG (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Purple Punch x Star Killer
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  11/Jul/2023

  Top
  Ein Samen ist leider nicht gekeimt. Ansonsten alles super.

  F. A.
  12/Apr/2023

  Liebling
  Mein absoluter Favorit was gescbmackbjnd Wachstum angeht , mehr davon

  J. V.
  13/Jan/2022

  Super Potential cannabis seeds
  seven out of eight seeds have sprouted. Now in the 4th Werk and the plants are Big and healthy! Thank you Zamnesia 🤙

  D. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Punch OG (Sweet Seeds) Feminized
Purple Punch OG (Sweet Seeds) Feminized