Reishi Mushroom Tinctuur (Foodsporen)

(3)

De reishi paddenstoel wordt van oudsher in Oost-Azië gebruikt en met goede reden. Ook jij kunt nu de voordelen ervaren met deze handige tinctuur van Foodsporen. Deze vakkundig samengestelde tincturen zijn eenvoudig te gebruiken, lang houdbaar en bieden talloze verschillende toepassingen. Wie houdt daar niet van? Voor wie innerlijke onrust wil aanpakken, is dit de tinctuur.

29,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Reishi Paddenstoel Tinctuur

Ben je op zoek naar een dagelijkse dosis van de smart mushroom reishi? Kijk niet verder dan de handige en makkelijk te gebruiken tinctuur van Foodsporen. Dit bedrijf staat bekend om hun toonaangevende extractiemethodes en hoogwaardige tincturen. Daarop is dit product absoluut geen uitzondering. Deze tinctuur is ideaal om onderweg in te nemen. Je kunt het natuurlijk ook in de morgen gebruiken, samen met je vitamines en supplementen.

Het team van Foodsporen heeft de kunst van extractie geperfectioneerd. Ze produceren sterk geconcentreerde en extreem effectieve tincturen. Elke druppel in het flesje bevat een consistente dosis en de kwaliteit is van begin tot eind uitstekend. Ze benutten een drievoudig extractieproces om de opname te optimaliseren. Als je een dosis onder de tong druppelt, komen de effecten na ongeveer 10 minuten op. Dit product bevat geen additieven of ongewenste chemicaliën. Je kunt dus onbelemmerd genieten van de mogelijke voordelen van smart mushroom tincturen.

Het gebruik van de reishi tinctuur is een simpel proces. De aanbevolen dosering bedraagt 10 druppels. Deze dien je gemakkelijk toe met de bijgeleverde druppelaar. Plaats ze onder de tong en slik de druppels na een minuut door. Je kunt ze ook toevoegen aan je favoriete voedsel of drankje. Zo ervaar je de mogelijke effecten zonder de sterke smaak.

Het bewaren van je tincturen is gewoon een kwestie van ze op een koele, donkere en droge plaats houden. Zo behoud je de maximale effectiviteit en sterkte. Bewaar je tincturen niet in minder ideale omstandigheden, zoals de vriezer of een extreem warme plek. Dit tast mettertijd namelijk de werkzaamheid en houdbaarheid aan. Je reishi tinctuur is ongeveer een jaar houdbaar, mits je je product in de juiste omgeving bewaart. Dit geeft je genoeg tijd om de voordelen te ervaren voordat je een nieuw flesje nodig hebt.

Let op: je wordt niet high van paddenstoelentincturen want ze zijn gemaakt van niet-psychoactieve paddenstoelen.

Door de fabrikant aanbevolen dosering: een halve pipet, tweemaal daags. Verspreid de inname over de dag om de biologische beschikbaarheid te verbeteren. Niet met koolzuurhoudende dranken of medicijnen combineren.

Gebruik dit product niet tijdens de zwangerschap, als je borstvoeding geeft en/of wanneer je allergisch voor een van de ingrediënten bent. Overleg met je huisarts of apotheker als je twijfelt. 

Product informatie

Per 10 druppels:   % ADH
Reishi extract 500 mg -
Vitamine B6 225 μg  15%

*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Reishi Mushroom Tinctuur (Foodsporen) Product Informatie
Hoeveelheid 30ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  18/Mar/2022

  Funciona
  En casa estamos como locos con las tinturas de setas, nos ha cambiado la energía, la concentración y la motivación muy positivamente

  27/Jun/2021

  Teinture reishi
  J'ai essayé ce produit 3 fois et c'est un bon complément alimentaire, je suis satisfaite !

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Reishi Mushroom Tinctuur (Foodsporen)
Reishi Mushroom Tinctuur (Foodsporen)