Chaga Mushroom Tinctuur (Foodsporen)

(6)

De chaga-paddenstoel zit boordevol antioxidanten en bevordert een gezond immuunsysteem. Het is een populaire paddenstoel voor thee, maar nu kun je alles wat deze zwam te bieden heeft ook met een handige, veelzijdige tinctuur ervaren. Of je nu onderweg bent of op zoek naar een simpele manier om er thuis van te profiteren, deze vakkundig gewonnen tincturen zijn precies wat je nodig hebt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (6)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Chaga Mushroom Tinctuur

Jij kunt nu ook de voordelen van de chaga-paddenstoel ervaren, namelijk met behulp van een handige tinctuur. Je kunt dit gebruiksvriendelijke 30ml flesje van Foodsporen gemakkelijk in je zak of tas steken om onderweg je dagelijkse dosis in te nemen.

De potentiële voordelen van Chaga zijn met deze chaga-tinctuur, een sterk geconcentreerd extract van de oorspronkelijke zwam, slechts een druppel van je verwijderd. Door middel van een drievoudige extractieprocedure creëerde het team van Foodsporen een tinctuur die van begin tot eind consistent is. Het product biedt daarbij een optimale opname door het lichaam en heeft al binnen tien minuten effect, indien je het sublinguaal toedient. In een mum van tijd ervaar je dus de voordelen. De aanbevolen dagelijkse dosis is tien druppels.

Het is ook heel eenvoudig om deze chaga-tinctuur te gebruiken. Met de bijgeleverde pipet kun je de druppels direct onder de tong druppelen, die je even daarna doorslikt. Tincturen zijn echter ook geweldig om aan eten of drinken toe te voegen. Een druppeltje in je ochtendkoffie of je salade bij de lunch geeft je drankje of maaltijd een enorme antioxidantenboost.

De tincturen van Foodsporen kun je het beste op een koele, donkere plek bewaren, zoals in een voorraadkast of keukenkastje. Voor een maximale sterkte en werkzaamheid is het belangrijk om grote temperatuurschommelingen te voorkomen. Wanneer je het onder de best mogelijke omstandigheden bewaart, blijft de tinctuur makkelijk een jaar goed. Zo heb je voldoende tijd om alles uit je chaga-tinctuur te halen.

Let op: je wordt niet high van paddenstoelentincturen want ze zijn gemaakt van niet-psychoactieve paddenstoelen.

Door de fabrikant aanbevolen dosering: een halve pipet, tweemaal daags. Verspreid de inname over de dag om de biologische beschikbaarheid te verbeteren. Niet met koolzuurhoudende dranken of medicijnen combineren.

Gebruik dit product niet tijdens de zwangerschap, als je borstvoeding geeft en/of wanneer je allergisch voor een van de ingrediënten bent. Overleg met je huisarts of apotheker als je twijfelt. 

Product informatie

Per 10 druppels:   % ADH
Chaga extract 200 mg -
Vitamine D3 1,5 μg  15%

*ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Chaga Mushroom Tinctuur (Foodsporen) Product Informatie
Type Tincturen
Hoeveelheid 30ml

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (6)
    (6)
    Bekijk alle reviews
    30/Aug/2023

    Sehr angenehm
    Im Geschmack und super zu dosieren.

    A. T.
    06/Apr/2023

    Goed
    Werkt goed op lange termijn. Gebruik het nu sinds december 2022 en ben er erg blij mee

    W. H.
    25/May/2022

    Chaga genial para la piel
    Tenia un sarpullido en la piel que no se iba con nada, estoy feliz con la tintura de Chaga porqué mi piel ha mejorado espectacularmente

    C. L.
    18/Mar/2022

    Funciona
    En casa estamos como locos con las tinturas de setas, nos ha cambiado la energía, la concentración y la motivación muy positivamente

    J. F.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chaga Mushroom Tinctuur (Foodsporen)
Chaga Mushroom Tinctuur (Foodsporen)
Je bezoekt onze Nederlandse website.