Mimosa Cake Auto (FastBuds) Feminized

(3)

Mimosa Cake Auto van FastBuds is een soort die een moeiteloze kweek biedt, of je nu een beginner of expert bent. Aan het einde van haar korte groeicyclus toveren haar enorme, smaakvolle toppen zeker een glimlach op je gezicht als je ze proeft. Net zo verfrissend als de cocktail, is Mimosa Cake Auto een opbeurende soort waar iedereen van geniet!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Mimosa Cake Auto: heerlijke smaken van een geweldige autoflower

Mimosa Cake Auto is een sativa-dominante autoflowering soort die veel cannabisliefhebbers aanspreekt. Van haar fantastische smaak tot haar uitstekende opbrengsten, ze is echt een geweldige strain. Mimosa Cake Auto is vakkundig ontwikkeld door de mensen van FastBuds en een waar genot voor iedereen.

Met winterharde autoflowering genetica is Mimosa Cake Auto ook een gemakkelijke plant om te kweken. Of je ervoor kiest om haar binnen of buiten te kweken, is helemaal aan jou. Ze is moeiteloos te verzorgen, dus de opties zijn eindeloos. Wel wordt ze vrij hoog voor een autoflower, vaak rond de 130cm. Een beetje onderhoud is dus essentieel als je haar wat kleiner wilt houden. Degenen die de hoogte en bossigheid echt willen beperken, kunnen dit met LST proberen.

Het bloeien duurt slechts negen weken en je zult daarbij onder de indruk zijn van hoe mooi ze is. Dieppaarse/roze kleuren fleuren je kweekruimte helemaal op, waarmee deze plant echt opvalt. Je kunt daarbij in het geval van binnen gekweekte planten een opbrengst van ongeveer 450-550g/m² verwachten. Als Mimosa Cake Auto buiten wordt gekweekt, levert ze een oogst op van tussen de 60 en 160g/plant.

Zodra haar toppen zijn verzameld, gedroogd en uitgehard, begint het plezier met Mimosa Cake Auto pas echt. Gedurende haar hele groeicyclus merk je een zoet fruitcocktail-aroma op dat het perfecte voorproefje op de uiteindelijke smaakbeleving is. Of je haar nu rookt of vapet, ze heeft een smaak van rijke citrusvruchten met bloemige en aardse tonen die iedereen aan zal spreken.

Als sativa-dominante soort geeft ze een vrolijke en euforische high, waarvan, net als een Mimosa-cocktail, op elk moment van de dag genoten kan worden. Met een gemiddeld THC-gehalte van ongeveer 24% is ze perfect voor elke gelegenheid, of je nu alleen of met vrienden wilt genieten. Vrolijke vibes gegarandeerd!

Mimosa Cake Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Mimosa Cake Auto
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 24%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 120cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  14/Oct/2022

  Lekker soortje!
  Makkelijk te kweken en leuke opbrengst

  J. V.
  18/Jul/2022

  Mimosa Cake - FastBuds
  Great growth and nice harvest. Easy to grow and nice taste. I can recommend this variety to everyone.

  R. E.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mimosa Cake Auto (FastBuds) Feminized
Mimosa Cake Auto (FastBuds) Feminized