Kosher Cake Auto (FastBuds) Feminized

Kosher Cake Auto van FastBuds is een uitzonderlijke autoflower. Dit is een compacte, maar toch behoorlijk grote soort met maar liefst 25% THC. De hars druipt van de toppen; perfect voor concentraten! Dit is een evenwichtige hybride, dus je mag eigenschappen van indica en sativa verwachten. En dat alles in combinatie met een uniek terpenenprofiel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Kosher Cake Auto: met deze cake word je perfect stoned

Deze evenwichtige hybride geeft niet veel info over haar verleden, maar we weten wel dat ze iets indica-dominant (60%) is. Daardoor wekt Kosher Cake Auto een sterk, lichamelijk effect op.

Het kweken van deze wietplant is erg gemakkelijk. Als je aan de basisvoorwaarden voldoet, ben je vast succesvol. Ze ontwikkelt zich als een indica, waardoor het handig kan zijn om wat LST toe te passen. Doordat de plant wat struikachtig groeit, is het lastig om onderaan de plant genoeg licht te krijgen. Kosher Cake Auto wordt vrij groot voor een autoflower en bereikt een hoogte van ongeveer 80–120cm. Na een korte cyclus van 9 weken kun je rekenen op een oogst van ongeveer 450-550g/m² binnen en zo'n 160g/plant buiten.

Zoals de naam al doet vermoeden, smaakt Kosher Cake naar zoetigheid en suiker. Dankzij de unieke terpenen en grote harsproductie is deze wiet perfect voor concentraten. De smaak is verrassend fris met een vleugje citroen, gebak en kruiden. De 25% THC slaat stevig in, waardoor je van top tot teen stoned en ontspannen bent. De invloed van sativa verrijkt de ervaring met een opvallende head buzz.

Kosher Cake Auto is een waar meesterwerk als het gaat om moderne kweektechnieken. Ze is een geweldige optie voor je kweekruimte, zowel voor beginners als voor ervaren kwekers.

Kosher Cake Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Kosher Cake Auto
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kosher Cake Auto (FastBuds) Feminized
Kosher Cake Auto (FastBuds) Feminized