Gigabud (G13 Labs) Feminized

Deze hybride van Northern Lights x Big Bud is een indica-dominante wietsoort met heerlijke, ontspannende effecten. Een vriendelijke plant in een wereld vol met THC-rijke soorten; dit is een soort voor mensen die op zoek zijn naar een warme en subtiele rookervaring.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

G13 Labs - Gigabud: een veelzijdige nakomeling van Northern Lights

Gigabud van G13 Labs is een prettige soort met een zeer ontspannend effect. Ze is bijna volledig indica (90%) en heeft bekende en geliefde eigenschappen. De soort is daarbij ontstaan uit de kruising tussen Northern Lights en Big Bud en heeft daarmee prima genen. Dankzij haar eigenschappen is deze wietsoort perfect voor kwekers die een smakelijke, betrouwbare plant willen die veel opbrengt en prettige effecten heeft, maar waarbij ze geen risico lopen dat de wiet te overweldigend of te sterk is. Wat dat betreft, lijkt deze cannabissoort op Northern Lights. Ze biedt gewoon een ontzettend prettige rookervaring!

Gigabud is ook een geschikte fotoperiode keus voor ongeduldige kwekers. De bloei duurt namelijk maar 60–65 dagen (typisch voor een indica) en daarmee is dit een van de snellere planten. Buiten kun je haar eind september of begin oktober oogsten. Daarbij is ze vooral geschikt voor een meer gematigd klimaat. Binnen kan de opbrengst oplopen tot wel 550g/m², terwijl je buiten op zo'n 800g/plant kunt rekenen. Ze heeft misschien niet zoveel THC te bieden, maar kan dus wel behoorlijk wat toppen opleveren. Gigabud wordt ongeveer 150cm hoog, maar als je haar binnen kweekt en/of traint, kun je haar hoogte beperken.

Als aanvulling op haar vriendelijke effect en karakter in het algemeen, is de smaak van Gigabud superverwarmend. Sterke noten van Marokkaanse hasj vermengen zich met noten van aarde en Kush en resulteren in volle rook met een vleugje zoetheid. In combinatie met haar langdurige, ontspannende effect biedt deze soort een zeer comfortabele rookervaring. Haar THC-gehalte is daarbij maximaal 18%, waarmee ze een briljante keus is voor mensen die graag een plant willen kweken die niet al te sterk is, maar die je wel geweldige vibes geeft.

Gigabud (G13 Labs) Feminized Product Informatie
Merk G13 Labs
Ouders Northern Lights x Big Bud
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 18%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 150cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 750-800 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gigabud (G13 Labs) Feminized
Gigabud (G13 Labs) Feminized