Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)

(16)

Wil je met klasse draaien? Deze nieuwe bamboe rolling tray / stash box van Zamnesia heeft een strak en modern design en alle features die je nodig hebt om comfortabel en in stijl te rollen. Zo heeft hij een magnetisch deksel en ruime uitsparingen om je grinder, vloeitjes en andere rookaccessoires in te doen. Kortom, er gaat werkelijk niets boven onze bamboe rolling stash tray.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (16)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Bamboe rolling stash tray: de ultieme luxe op het gebied van draaien

Open het magnetische deksel. Laat je vingers over de zachte groeven van de houten binnenkant glijden. Wanneer je diep inademt en de zoete bamboe-geur en die van je favoriete soort ruikt, weet je hoe laat het is. Tijd om een joint te draaien, te ontspannen en heerlijk weg te dromen.

Bij Zamnesia zien we blowen als een van de grootste genoegens van het leven. We helpen je dan ook graag om elke sessie uniek, ontspannen en zo aangenaam mogelijk te maken. Onze nieuwe bamboe rolling stash tray heeft een strakke, moderne look die perfect in je interieur past. En zoals met elk luxeartikel zit het mooie hem in de eenvoud en zorgvuldige details: de afgeronde houten randen, kleine gebrandmerkte logo's, perfecte houten uitsparingen voor je grinder, vloeitjes, filters en meer.

Het deksel van onze rolling stash tray blijft perfect op zijn plaats dankzij de grote, centrale magneet. Zo kun je al je rookaccessoires makkelijk en discreet bij elkaar houden. Zowel het deksel als de onderkant hebben ook kleine hoeken van schuim om te voorkomen dat ze krassen achterlaten. En als laatste is de binnenkant van de tray voorzien van zorgvuldig gemaakte uitsparingen waar je al je rookaccessoires in kunt plaatsen!

Ben je klaar om in stijl te draaien? Met de bamboe rolling stash tray van Zamnesia zit je helemaal goed.

Bamboe Rolling Stash Tray (Zamnesia)

Bamboe Rolling Stash Tray (Zamnesia)

Bamboe rolling stash tray (Zamnesia) Product Informatie
Material Bamboe
Grootte Medium, Groot
Type Kistje, Accessoires
Dimensies Gesloten: 22x12x4cm Open: 22x24x2cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (16)
  (16)
  Bekijk alle reviews
  23/Oct/2023

  Very Nice tray
  Very nice tray made out of wood. The two sides can be connected with magnets. Good Quality.

  N. Q.
  22/Oct/2023

  Très satisfaite
  Pratique, joli, simple :) que demander de plus !

  E. A.
  14/Feb/2023

  Warum ist das RQS eingebrannt?
  Bssl klein,dje Drehhilfe sollte man anmachen Für unterwegs im Rucksack sehr gut. Wirklich eher für unterwegs alles parat zu haben.

  E. J.
  01/Feb/2023

  classe !
  boite en bois assez classe, aimantée de bout en bout (on peut la fermer comme une boite ou la déplier comme une tablette le tout sera aimanté à chaque fois). des petites cases biens pratiques même si certaines ne sont pas suffisamment grande (comme pour le grinder par exemple). mais vu le prix c'est très correct.

  E. Q.
  06/Oct/2022

  Very cool
  Box and rolling tray good quality. Perfect for roll in . I'm satisfied but the place is small for grinder

  J. L.
  21/Jul/2022

  Zit meer potentie in
  Het logo zit aan de verkeerde kant, als ik hem dicht doe ligt alles ondersteboven. Ook mogen de magneten wat sterker. Verder is het zeker een mooie tray en doet het zijn ding. Ik heb gelukkig een kleine grinder die er perfect in past maar let op dat een grotere grinder niet zal passen.

  M. T.
  30/Jun/2022

  Schönes Produkt
  Schön verarbeitet, hält und wackelt nicht. Meine Freunde und ich fragen uns aber aus Spaß welches Fach welche Funktion hat. Bei vielen wissen wir das bis heute nicht.

  M. T.
  29/Jun/2022

  Bambus-Drehunterlage
  Sehr nice. Bin zufrieden. Wenn es diese in ne Nummer größer gäbe wäre cool.

  D. M.
  23/Jun/2022

  een iets om te verbeteren
  fantastiche tray. stevige magneten, proper design, 1 iets wens ik aan te passen, het hinderde de mij zodanig dat ik het eraf heb gedremeld met een machientje. het Uitsteeksel op het onderste 'rol' gedeelde is te kort om een blaadje op te leggen , maar de plaats ernaast is ook te klein, ik heb heel veel manieren geprobeerd om het alsnog met dit verhoogje te rollen. het was te ambetant. ik heb het eraf gedremeld en met een mes het weer even gesneden. Ik raad aan dit weg te halen of te veranderen naar een optionele verhoog met magneten.

  S. H.
  14/Jun/2022

  Pratique
  Il n'est déjà pas chère et je l'ai eu en réduction, pour le prix je ne m'attendais pas a ca , belle qualité , les aimants de fermeture du plateau sont puissants ca tient bien ! juste dommage que le compartiment a grinder soit si petit et si peu profond, impossible de fermer le plateau avec un grinder standard. Le grinder zamnesia lui-même est trop gros. sinon je suis satisfait :)

  Y. B.
  03/Jun/2022

  Absoluut niet over design nagedacht
  Ziet er leuk uit op eerste oog, Alle dimensies kloppen alleen niet, standaard grinder past er niet in. als je hem dicht doet ligt ales weer door elkaar dus opbergen doe je ook niet. Niet goed over nagedacht maar leuk idee. Ik zag precies dezelfde bij RQS alleen logo anders. Ik kan er helemaal niks mee en heb meer aan de metalen rolling tray klein van 3 eu. netjes opgelost wel met vendor dus voor hun 5 voor product 0, afgerond naar 2 sterren. had wel potentie leuk product te zijn, Olijf hout allicht en afsluiting zo dat niet alles door elkaar vliegt als je hem dicht doet.

  P. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)
Bamboe rolling stash tray (Zamnesia)