UFO Pilot Asbak

Zoek je rookaccessoires die niet van deze wereld zijn? Wat dacht je van de UFO Pilot Asbak? Dit tafelmodel is ideaal voor elke rooksessie en biedt genoeg ruimte voor al je as. Dankzij het kleurrijke, unieke design trekt deze asbak absoluut de aandacht van je vrienden. Wie weet leidt het wel tot diepe gesprekken over het leven op andere planeten!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

UFO Pilot Asbak - haal deze buitenaardse asbak binnen

Voor een spacey rooksessie heb je natuurlijk de UFO Pilot Asbak nodig. Dit buitenaardse accessoire ziet eruit als een UFO. De piloot, in de vorm van een groen, buitenaards wezentje, zit vrolijk in het midden. Deze asbak meet 15 × 15cm en is 7cm hoog. Daarmee heb je lekker veel ruimte voor je as en joints. Wil je de geur van wiet verdoezelen? De asbak heeft een dubbelfunctie en fungeert ook als wierookhouder. Steek een wierookstokje in het hoofd van de piloot; hij vindt het niet erg.

Deze kleurrijke, sierlijke asbak is ideaal voor mensen met een voorliefde voor sciencefiction en wiet!

UFO Pilot Asbak Product Informatie
Hoogte 70mm
Type Binnen
Materiaal Keramiek
Diameter 150mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
UFO Pilot Asbak
UFO Pilot Asbak