Psilocybe cubensis McKennaii sporenspuit Mondo

McKennaii-paddo's behoren tot de sterkste soorten ter wereld en je kunt ze nu thuis kweken! Deze spuit heeft een inhoud van 20ml en bevat genoeg sporen om één of twee grow kits te enten. Hiermee kweek je een heleboel paddo's!

17,50
14,87 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Mondo - Psilocybe cubensis McKennaii sporenspuit: kweek zelf McKennaii-paddo's

Deze sporenspuiten bevatten miljoenen sporen van de cubensis strain McKennaii. Cubensis is de meest voorkomende paddosoort ter wereld. En vanwege het kweekgemak is dit type ook het gemakkelijkst verkrijgbaar.

McKennaii is vernoemd naar de beroemde etnobotanist, psychonaut en academicus Terence McKenna.

Het is lastig precies aan te geven hoe sterk je paddo's zullen zijn. De kracht verschilt namelijk niet alleen per soort, maar ook per paddo, zelfs als ze van dezelfde kolonie afkomstig zijn. Wel zijn er mensen die zeggen dat McKennaii-paddo's tot de sterkste paddo's ter wereld behoren. Als je dus van een visionaire trip wilt genieten, zijn deze shrooms een prima keuze. Tegelijkertijd is het aan te raden voorzichtig te zijn totdat je wat meer ervaring met het effect hebt.

Het kweken van paddo's is vrij simpel als je een kweekset gebruikt, maar als je alles zelf doet, is het wat moeilijker. In ieder geval moet je een stabiele en vrij hoge temperatuur aanhouden. Houd een temperatuur van 28–30℃ aan tijdens de kolonisatie en 18-27℃ tijdens de vruchtvorming. Als je een sporenspuit gebruikt en onder de juiste omstandigheden kweekt, duurt het ongeveer tien tot veertien dagen totdat het substraat is gekoloniseerd. Binnen enkele weken oogst je vervolgens je eerste flush, waarna er nog meerdere zullen volgen.

Dit pakket bevat:

 • 1 20ml sporenspuit; voldoende voor twee entingen
 • 1 injectienaald
 • 1 alcoholdoekje

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Psilocybe cubensis McKennaii sporenspuit Mondo
Psilocybe cubensis McKennaii sporenspuit Mondo