Small Case (Marley Natural)

(1)

Dit kleine bewaarbakje van Marley Natural is een eersteklas opbergbakje voor al je wietaccessoires. Met zijn smaakvolle en toch klassieke uiterlijk biedt dit bakje discrete bescherming en zal hij geen enkele argwaan wekken. Zowel geschikt voor onderweg als gewoon voor thuis om je wiet en accessoires op één plek te bewaren, is dit bakje ideaal voor iedere roker.

€ 25,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural – Klein Bewaarbakje: eersteklas bewaarbakje voor al je wietaccessoires

Ben je op zoek naar een smaakvol accessoire voor onderweg waarin je je wiet en rookwaren kunt bewaren, check dan eens dit kleine bewaarbakje van Marley Natural, een zakformaat oplossing om je favoriete items in op te bergen. Marley Natural is het bedrijf van de naaste familie van wijlen Bob Marley en heeft een goede reputatie opgebouwd die losstaat van deze beroemde familieband. Het merk biedt hoogwaardige producten van duurzaam materiaal en is de perfecte keuze voor elke milieubewuste cannabisliefhebber.

Gemaakt van stevig zwart walnotenhout, heeft dit kleine bewaarbakje afgeronde randen die hem een hoogwaardige, smaakvolle uitstraling geven. De manier waarop hij werkt, zal echter vooral veel mensen aanspreken. De deksel kan namelijk opzijschuiven en laat dan verschillende vakjes zien waarin je je favoriete items kunt opbergen. Als alles op zijn plek zit, schuif je de deksel er weer overheen en wordt alles netjes afgesloten. De aansluitende magneten en siliconen binnenafdichting zorgen dat de deksel goed afsluit en je niets verliest als je onderweg bent.

Met zijn eersteklas kwaliteit en houten afwerking is dit kleine bewaarbakje de perfecte manier om je wiet en accessoires discreet te beschermen en mee te nemen. Stop hem in je jaszak of tas en wees niet bang dat er onderweg iets verschuift. Dit bewaarbakje is echter niet alleen geschikt voor onderweg: je kunt hem ook prima thuis gebruiken voor het bewaren van je vloeitjes, wiet en aansteker.

Small Case (Marley Natural) Product Informatie
Type Kistje
Te gebruiken voor Cones
Dimensies 12 x 7 x 2.50cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    17/Apr/2023

    Impeccable petite boîte de transport
    Superbe boîte en noyer, estampillée Marley natural. Très pratique, elle peut contenir quelques feuilles 11/4, un peu de tabac et du matos ou des herbes sèches. Elle tient dans une poche, elle se referme bien. Par contre, comme toutes les boîtes, le tabac à tendance à sécher dedans plus rapidement que dans du plastique. Mais c'est un réel plaisir d'avoir un bel objet en bois, surtout pour transporter son bien être psychologique. Ça devient la boîte magique

    M. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Small Case (Marley Natural)
Small Case (Marley Natural)
Small Case (Marley Natural)
Small Case (Marley Natural)
Small Case (Marley Natural)
Small Case (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.