Apollo Black Cherry (Seedstockers Superior)

(1)

Apollo Black Cherry is een superevenwichtige hybride. Ze groeit binnen net zo goed als buiten en haar prachtige, sterke toppen hebben volle kersenaroma's en een rustgevend, evenwichtig effect, waar je op elk moment van kunt genieten. Beschikbaar in de vorm van feminized en regular zaden.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Seedstockers Superior - Apollo Black Cherry: een evenwichtige hybride die perfect is voor beginners

Apollo Black Cherry is een unieke strain uit Californië die door een samenwerking tussen Humboldt Seeds en Seedstockers tot stand is gekomen. Deze driewegkruising tussen Apollo 13, Black Cherry Cheesecake en Cherry AK47 heeft een complex aroma van kersen, en evenwichtige kwaliteiten die haar geschikt maken voor binnen, buiten en tuinkassen. Deze cultivar is beschikbaar als zowel feminized als regulier zaad.

Apollo Black Cherry-wietzaadjes kiemen makkelijk en groeien snel uit tot sterke zaailingen. Tijdens haar groei zie je dat Apollo Black Cherry brede, donkergroene bladeren en sterke takken ontwikkelt. Dankzij haar sterke groei en stabiele genen is ze uitermate geschikt voor toppen en LST, vooral tijdens de eerste weken van de vegetatieve groei. Maar ze leent zich ook goed voor ontbladeren en andere vormen van training. Apollo Black Cherry bloeit doorgaans negen weken en haar oogst is aanzienlijk (hoewel dit kan variëren, afhankelijk van je teeltstijl en setup).

Bij de oogst beloont Apollo Black Cherry je met compacte, plakkerige, felgroene wiet met felrode stampers en prachtige donkere kleuren. Het aroma wordt gedomineerd door de geur van rijpe kersen, met daarbij aardse en hartige ondertonen. Rook Apollo Black Cherry en je geniet van een rustgevend, evenwichtig effect dankzij haar unieke mix van terpenen en gemiddelde THC-gehalte (14–22%). Met mate is dit een uitstekende soort om overdag te roken, en in grotere doses is ze een geweldig slaapmutsje.

Apollo Black Cherry (Seedstockers Superior) Product Informatie
Merk Seedstockers Superior
Ouders Apollo 13 x Black Cherry Cheesecake x Cherry AK47
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized, Regular
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  12/Dec/2023

  Der Geschmack! Unfassbar lecker
  Top Geschmack, starker Geruch, super Ertrag. 800g-850 auf 1.2m2 kein Problem bei 600w LED. Sehr harzig. Göße ca 1.4m. Benötigen zusätzlich calmag. Ph 6.3-6.3 ec 0.9-1.4.immer wieder gern. Beste Grüße

  K. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Apollo Black Cherry (Seedstockers Superior)
Apollo Black Cherry (Seedstockers Superior)
Je bezoekt onze Nederlandse website.