Auto Critical Soma (Advanced Seeds) feminized

(5)

Auto Critical Soma van Advanced Seeds serveert een fruitschaal van decadente proporties, ze laat het water in je mond lopen. Dit is een automatisch bloeiende plant van de hoogste kwaliteit die krachtige (en scherpe) klappen uitdeelt aan je lichaam en geest. Ze is gezegend met lange, geurige toppen en produceert smaakvolle en grote opbrengsten, die cannabiskenners niet mogen mislopen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (5)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Auto Critical Soma: Een fruitige automatisch bloeiende plant met sterke opbrengsten

Deze fruitige automatische bloeier komt rechtstreeks uit de feminized verzameling van Advanced Seed. Ze heeft een intense smaak en een evenzo intense geur. Ze heet Auto Critical Soma en is een topkwaliteit automatisch bloeiende plant met genoeg kracht om samen te gaan met haar geweldige smaak. Ze staat bekend om haar rijke vertakking, bereikt een gemiddelde hoogte (85-100 cm binnen / 90-150 cm buiten) en produceert sterke opbrengsten.

Je zul niet alleen maar overweldigd worden door de sappige smaak van Auto Critical Soma, maar ook door haar intensiteit -ze heeft een THC-gehalte van 17%. Hoewel ze niet de snelste groeier ter wereld is in vergelijking met andere soorten, is ze wel de fruitigste. Deze premium wiet heeft de authentieke geuren van zoete banaan, perzik en mango.

Over het algemeen moet je in de binnenkweek 70-80 dagen wachten totdat Auto Critical Soma klaar is voor de oogst - buiten kun je haar tussen april en november oogsten (afhankelijk van de omstandigheden). Als ze eenmaal klaar is voor de oogst, kun je je verheugen op een flinke buit. Onder optimale omstandigheden produceert Auto Critical Soma opbrengsten van zo'n 350-450 g/m².

Auto Critical Soma is absoluut een genot om te roken, haar ongelooflijke smaak en geur maken de ervaring nog specialer. Bij het roken brengt ze een duaal effect teweeg, ze slaat zowel op fysiek als mentaal vlak op je in. Fantastisch! Deze effecten zijn zowel langdurend als zeer genietbaar. Dit is de perfecte soort om met vrienden en familie te roken.

Auto Critical Soma (Advanced Seeds) feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Critical Soma x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 17%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 150cm
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
    (5)
    Bekijk alle reviews
    24/Aug/2022

    geen enkele uitgekomen
    geen enkele is uitgekomen :( ze gingen al moeilijk open bij het ontkiemen en zijn niet verder gegroeid

    J. D.
    26/Jul/2022

    Frky
    Salut à tous les Ardennais qui je leurs souhaite de la réussir tous comme je me suis étonné une tête centrale énorme et je n'ai pas eu de mal à recolter une tête de 27et au total 43grfumablek et juste un peu plus 'd 'attente 9 semaine critical ne m,' a jamais dessus, et un site que je vous recommande est pyramid SEEDS vraiment pas cher et part 7 graines de qualité,, bon courage à vous tous et Charleville mézières en force

    F. D.
    22/Aug/2021

    Sehr sehr gut.
    Super Klasse die grosse. Nur zu empfehlen. Hat einiges indoor abgeworfen.

    A. C.
    12/Jul/2021

    Top
    Groeit geweldig. 3 gekocht, 3 uitgekomen

    N. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Critical Soma (Advanced Seeds) feminized
Auto Critical Soma (Advanced Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.