Butea superba 25x Extract (10 gram)

Het gedroogde plantmateriaal van Butea superba, een kruidige plant die van nature voorkomt in de loofbossen van Thailand, wordt in Thailand op grote schaal gebruikt door mannen vanwege zijn positieve effecten op het libido en de seksuele lust. Enkel bedoeld als voedingssupplement. Butea superba moet regelmatig ingenomen worden om effect te hebben.

11,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Butea superba - een afrodisiacum volgens de lokalen

Butea superba is een kruidachtige plant die in zijn natuurlijke habitat in de loofbossen van Thailand in overvloed gebruikt wordt. Het gedroogde plantmateriaal zou volgens de lokalen een afrodisiacum moeten zijn. Thaise mannen gebruiken het vanwege de positieve effecten op het libido en de seksuele lust (er zijn nog geen klinische onderzoeken gedaan, er zijn alleen anekdotes bekend).

Dosering

De aanbevolen manier (en de meest comfortabele) om dit extract in te nemen is door middel van capsules (apart verkrijgbaar in onze shop). Gebruik 0,5 gram per capsule en neem drie keer per dag één capsule vóór elke maaltijd.

Let op: De effecten treden niet onmiddellijk in - je moet butea superba regelmatig innemen om de gewenste effecten te ervaren.

We doen geen medische uitspraken: Dit extract is enkel bedoeld als voedingssupplement, het is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of om ziekte te voorkomen.

Waarschuwing: Uit experimenten bij ratten bleek dat het toedienen van hoge doseringen gedroogd plantmateriaal (gelijk aan 12 tot 16 gram dagelijks bij een gemiddelde volwassen man) een negatief effect had op verschillende bloedparameters en het testosterongehalte. Deze negatieve effecten zijn afhankelijk van de dosering en worden niet gerapporteerd bij lage doseringen. Niet gebruiken in geval van hartklachten of hoge bloeddruk. Bij twijfel altijd een arts raadplegen voor gebruik.

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Butea superba 25x Extract (10 gram)
Butea superba 25x Extract (10 gram)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.