Red Kwao Krua (Butea Superba)

Dit extract in poedervorm komt rechtstreeks van de wortels van Butea superba. Deze veelzijdige klimplant heeft verschillende mogelijke effecten, en wordt al lang gebruikt in traditionele holistische praktijken van China en India. Nu kun je zelf ervaren wat dit extract allemaal te bieden heeft, of je er nu capsules van maakt of het poeder aan eten en drinken toevoegt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Rode Kwao Krua (Butea superba): een veelzijdige klimplant!

Butea superba (ook bekend als red kawo krua) is een klimplant uit India, Thailand en China. De wortels worden benut vanwege de talloze mogelijke gezondheidsvoordelen. Met dit toegankelijke en veelzijdige extract kun je zelf ervaren wat de plant te bieden heeft. Vanwege de poedervorm kun je gemakkelijk je eigen met Butea superba gevulde capsules maken. Je kunt natuurlijk ook een lepel ervan toevoegen aan smoothies, sappen en allerlei andere gerechten.

Adviezen

De aanbevolen dosis is ongeveer 100-250mg, tot drie maal daags, bij voorkeur voor de maaltijd. Aanbevolen dosis niet overschrijden. Overleg met je huisarts als je onderliggende gezondheidsaandoeningen hebt.

Na opening op een koele, donkere en droge plaats bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Red Kwao Krua (Butea Superba)
Red Kwao Krua (Butea Superba)