Blog
Palo Santo
1 min

Hoe En Waarvoor Kun Je Palo Santo Hout Gebruiken?

1 min
Products Smartshop

We duiken eens in Palo Santo, een populaire, Peruaanse wierook die wordt gebruikt voor meditatie, spirituele doeleinden en chillen.

Het gebruik van Palo Santo, Spaans voor "Heilig Hout", als wierook gaat al eeuwen terug. Het wordt gebruikt voor van alles, van een begeleiding bij Ayahuasca rituelen, tot een huishoudelijk middel om muggen weg te houden. De fascinerende geur wordt zeer gewaardeerd om een ruimte te reinigen en de verbinding met jezelf te openen tijdens mediatie. Over het algemeen wordt een stokje Palo Santo aangestoken, bewust door de kamer geleid en in een kom gelegd om verder na te smeulen.

De Effecten Van Palo Santo

DE EFFECTEN VAN PALO SANTO

Dus, wat is er nu zo speciaal aan Palo Santo? Nou, traditioneel wordt geloofd dat het hout zowel therapeutische als medicinale genezende krachten bezit, vandaar het gebruik. Het werd gebrand zodat de rook het wezen kon reinigen en zuiveren, waardoor het genezingsproces kon worden gestart. Ook wordt het nog steeds voor spirituele doeleinden gebruikt zodat gebruikers emotionele problemen kunnen overkomen en balans kunnen vinden. Dit is een toepassing van Palo Santo olie tijdens aromatherapie.

Wellicht kan je je voorstellen dat al deze beweringen ervoor hebben gezorgd dat diverse wetenschappers interesse kregen in de daadwerkelijke samenstelling en biochemische inhoud van Palo Santo.

Palo Santo KopenBekijk Palo Santo

Het Gebruik Van Palo Santo

HET GEBRUIK VAN PALO SANTO

Traditioneel worden er gedroogde stukjes hout gebrand. De geproduceerde rook draagt het magische aroma van het hout en dus ook de mogelijke voordelen. Niet iedereen wil echter rook inademen. In dit geval kan het hout een tijdje in heet water worden gekookt om een Palo Santo thee infusie te maken. Palo Santo is ook als olie verkrijgbaar, die vervolgens wordt verwarmd en verdampt voor een veel vriendelijker ervaring voor de longen.

"Al met al vond ik de ervaring met Palo Santo erg prettig. Er wordt een verfrissend aroma geproduceerd en de levensduur is langer dan standaard wierookstokjes. Het aroma is ook uniek, waardoor liefhebbers van wierook kunnen genieten van een nieuwe geur. Het gebruik is iets lastiger dan standaard wierook, die je gewoon aansteekt en kan vergeten, maar het is de extra moeite waard." -Josh

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Products Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken