Blog
Smokeey
1 min

Smokeey Ring: Deze Nieuwe Rook Accessoire Moet Je Hebben

1 min
Headshop Producten

Goede dingen komen in kleine pakketjes, al wordt dit vaak vergeten. De Smokeey Ring toont echter aan dat de combinatie van klein, discreet en praktisch kan leiden tot een absolute winnaar.

We weten allemaal hoe het werkt: het roken van een joint of sigaret is een enorm gedoe als je bijvoorbeeld probeert je favoriete videospel te spelen of te fietsen. Vaker wel dan niet wringen we ons in allerlei slangenmens-achtige bochten in een poging de peuk te balanceren en tegelijkertijd de controller niet te laten vallen. Meestal pakt dat niet goed uit, waardoor we een van de twee items aan de kant moeten gooien. Niet leuk als je wil genieten van die net gedraaide joint of als je bijna dat ene level hebt uitgespeeld.

Gelukkig is daar de 'Smokeey Ring'. In eerste instantie denk je misschien dat dit niets meer is dan een siliconen modegril, maar eenvoud siert de mens. Soms zijn de simpelste ideeën gewoon de beste. De Smokeey Ring zal een onmisbaar item blijken waardoor je jezelf afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund.

HOE WERKT HET?

Het uitgangspunt is eenvoudig en deze eenvoud zal tegelijkertijd ook je aandacht trekken. De Smokeey Ring is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is zowel duurzaam als hittebestendig. De duurzaamheid van de siliconen zorgt voor een one-size-fits-all voor elke vinger en bijna elke joint of sigaret. Schuif de Smokeey Ring op je vinger en stop een blunt naar keuze in het ronde gaatje bovenop. Zo simpel is het. In onze snel groeiende wereld van gemak, kan deze kleine accessoire je veel vrijheid geven om te multitasken op je eigen tempo. De ring zelf zal niet loslaten of draaien om je vinger als je beweegt en dit is belangrijk, vooral als je de ring gebruikt tijdens het autorijden of fietsen, wat natuurlijk activiteiten zijn waarbij je volledige aandacht nodig is.

Smokeey Ringen

VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE SMOKEEY RING

Deze ring is verkrijgbaar in 10 kleuren, dus er is altijd een kleur die bij je stijl of stemming past. Accessoires moeten mooi combineren en de Smokeey Ring is hierop geen uitzondering.

Gele vingers zijn nooit een goede look voor enthousiaste stoners. Deze discrete siliconen ring voorkomt deze gele vlekken, veroorzaakt door vloeitjes. Doe de ring af voor die belangrijke vergadering of date en je bent klaar om indruk te maken, zonder dat er geurtjes of kleurtjes aan je vingers kleven.

Smokeey ring gamen

Er zijn letterlijk honderden toepassingen. Of je nu een fanatieke gamer bent of vaak op je telefoon of tablet zit; met deze accessoire blijf je gefocust zonder dat je tijd hoeft op te offeren of dat level niet uit kan spelen. Gebruik de Smokeey Ring tijdens het fietsen, autorijden of skateboarden. Je kan de ring in bijna elke denkbare situatie gebruiken, waardoor de Smokeey Ring een van de meest veelzijdige rook accessoires is in je collectie.

 

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken