Blog
Medical Marijuana Genetics
4 min

Medical Marijuana Genetics: Marktleiders Op Het Gebied Van CBD-rijke Medicinale Cannabis

4 min
News Research

Met hun exclusieve sortering van medicinale cannabis is Medical Marijuana Genetics de marktleider op het gebied van marihuana met een hoog CBD-gehalte. Hun debuutselectie overschaduwd de concurrentie en vormt een uitdaging voor andere medicinale cannabis kwekers.

MEDICAL MARIJUANA GENETICS

Medical Marijuana Genetics is een zadenbedrijf dat zich toelegt op het leveren van CBD-rijke cannabis-strains van medicinale kwaliteit aan slimme patiënten en zorgverleners. Ze richten zich voornamelijk op CBD-rijke cannabissoorten. Medical Marijuana Genetics heeft met hun selectie de regels van het spel totaal veranderd.

Van hun paradepaardje, de Candida (CD-1) strain is na laboratoriumonderzoek vastgesteld dat het CBD-gehalte 10,9 tot 20,6% bedraagt. Ze bevat weinig THC, minder dan 1%, waarmee Candida momenteel de sterkst genezende CBD-marihuana ter wereld is. Candida wordt gebruikt als ouder voor het doorgeven van de CBD-kenmerken aan een hele reeks nieuwe strains.

DE GESCHIEDENIS VAN MEDICAL MARIJUANA GENETICS

Als een geliefde in nood verkeert wil je alles doen en proberen om hun leven wat meer draagbaar te maken. Als die geliefde je eigen moeder is in de laatste fase van alvleesklierkanker wil je graag zien dat ze nog een beetje van haar laatste weken kan genieten. Farmaceutische pijnstillers werken doorgaans niet zoals er mee geadverteerd wordt, en ze heeft moeilijkheden om zich te verplaatsen.

Wanhopig op zoek naar een manier om de kwaliteit van haar leven te verbeteren, leidde onderzoek naar de therapeutische voordelen van cannabisolie. Na één enkele dosis was moe weer is staat om een beetje meer rond te scharrelen en de pijn was beheersbaar. Compassievolle cannabis stelde haar in staat weer van haar tuintje te genieten en buitenshuis te zijn, lekker genietend, in plaats van angstig en onbehagelijk.

Zo begon een hartstochtelijke interesse voor het gebruik van marihuana als medicament, en het bedrijf Medical Marijuana Genetics zag het levenslicht. In het begin als een informatieve website, www.medicalmarijuana.co.uk wat vervolgens het middelpunt werd voor meedogende en op feiten gebaseerde discussies over medicinale cannabis. De website is nu één van de grootste online bronnen van actuele informatie betreffende cannabisonderzoek, en draagt bij aan het veranderen van de overheids- en publieke opinie.

Internationale verbondenheid met patiënten, kwekers, voorstanders en zorgverleners brachten een gebrek aan kwekers aan het licht die zich richten op medicinale cannabis met een hoog CBD-gehalte. Gepassioneerd om de wereld te voorzien van biologische kwaliteitsmedicijnen spande Medical Marijuana Genetics samen met deskundige kwekers uit het Baskenland in Spanje. Samen ontwikkelden zij een geschikte gehybridiseerde feminized, CBD-rijke strain speciaal voor therapeutische behandelingen.

TOP STRAINS VAN MEDICAL MARIJUANA GENETICS

1. Candida

Candida is een CBD-rijke sativa-dominante feminized hybride strain, die de weg effende voor medicinale cannabis. De kruising van ACDC met Harlequin produceerde een medicijn van wereldklasse en het CBD-gehalte van 20,6% is zeer indrukwekkend. Het THC-gehalte is met 1% minimaal te noemen, waardoor Candida momenteel de meest effectieve therapeutische cannabis-strain op de markt is.

Candida Strain Medical Marijuana Genetics

Candida kan onder alle omstandigheden gekweekt worden. Buiten-, binnen- of kasplanten groeiden flink en showden hun typische hybride forsheid. Er kunnen twee verschillende fenotypes waargenomen worden. Het sativa-fenotype bevat het meeste CBD. Ze wordt behoorlijk hoog wat typerend is voor de soort, en waarmee rekening gehouden moet worden bij de binnen- en kaskweek. Buiten moet je niet raar opkijken als je plant de drie meter haalt. Het indica-fenotype bevat iets minder CBD, maar is op zichzelf ook een medicijn van wereldklasse. De toppen zijn compacter en er zit minder ruimte tussen de nodes wat zorgt voor een hogere opbrengst.

De bloeiperiode loopt na negen weken ten einde, en de netto-oogst bedraagt een schappelijke 400 gram of meer per plant bij buitenkweek. Bij binnenkweek kan per vierkante meter op dezelfde opbrengst gerekend worden, mits de planten goed verzorgd worden. De toppen ruiken opmerkelijk citrusachtig en zien eruit als een klassieke speerpunt, zelfs bij de indica-variant. De ontwikkeling van de trichomen is indrukwekkend en de opgezwollen klieren zijn met het blote oog waar te nemen. Met name van het sativa-fenotype worden medicinale extracten van de beste kwaliteit geproduceerd.

Het CBD-rijke kenmerk is overheersend. Candida werd de voornaamste ouder bij de creatie van een hele reeks CBD-rijke marihuana-strains. Candida heeft een nieuwe norm voor medicinale cannabis gesteld.

2. Green Doctor

De sterke citrusgeur, waarvan de citroen overheersend is, mag geen verassing heten bij de Green Doctor (GD-1). Verbeterde citroen boventonen en een hoger THC-gehalte zijn het resultaat van het paradepaardje Candida (CD-1) gekruist met een Haze. Het hoge marktleidende CBD-gehalte van Green Doctor is ideaal voor diegenen die behoefte hebben aan beide cannabinoïden voor hun persoonlijke heilzame vereisten.

Green Doctor Medical Marijuana Genetics

Bij een laboratoriumtest is het CBD-gehalte vastgesteld op 16,9%, en dat is nog steeds een therapeutische en normbepalende hoeveelheid. Het THC-gehalte is op 12,0% vastgesteld. De bij gelegenheid overweldigende intensiteit van de head high, veroorzaakt door de Haze, is afgezwakt. De daaruit resulterende subtiele opgewektheid en het bemoedigende positieve denkkader zijn ideaal voor diegenen die streven naar zowel pijnverlichting als door pijn veroorzaakte ongerustheid.

De zaden van Green Doctor groeien snel op tot flinke sterke planten en vertonen een uitgerekt sativa groeipatroon. De bloeiperiode duurt over het algemeen tien weken, en daar moet rekening mee gehouden worden bij de buitenkweek. Te noordelijk of zuidelijk en de zomers zijn te kort en de winter treedt te snel in voor deze sativa-dominante strain om volledig te kunnen volgroeien. Binnen of buiten, de opbrengsten zijn gemiddeld, maar de kwaliteit van de toppen is uitzonderlijk.

3. Nightingale

De overheerlijke indica-dominante Nightingale is een CBD-rijke medicinale cannabis met toegevoegde THC. Het hybridiseren van Oldberry x Candida (CD-1) resulteerde in een overduidelijk indica-fenotype dat zware clusters produceert van, voor vele therapieën geschikte, toppen met een laag THC-gehalte. Het eveneens duidelijk te herkennen sativa-fenotype heeft zowel een hoog THC- als CBD-gehalte. In beide gevallen kan het CBD-gehalte bijna net zo hoog zijn als de erfgever Candida, meer dan 20%.

Nightingale Medical Marijuana Genetics

Ze ontkiemd snel, en er kunnen verschillende fenotypes zijn, maar ze doen het allemaal goed of het nu binnen, buiten of in een kas is. In het eerste voorbeeld kunnen de indica-genen geconstateerd worden door de stevige gegroefde steel, sterke zijtakken en bredere bladeren. Deze versie heeft een hoger CBD-gehalte. Het sativa-fenotype wordt hoger en vertoont een grotere afstand tussen de noden. Deze variant heeft met tot 9% een veel hoger THC-gehalte. Patiënten die deze versie voor de eerste keer gebruiken dienen enige voorzichtigheid te betrachten, want het hogere THC-gehalte kan aan de haal gaan met de argeloze geest. Patiënten die op zoek zijn een mentale oppepper met THC zullen erg voldaan zijn met dit fenotype.

De toppen gaan er opwindend paars uitzien naarmate ze rijpen, en het vleugje bessen in de kenmerkende citrusaroma's is opvallend zodra de harsen worden aangemaakt. Buiten worden de paarse kleuren versterkt zodra de weersomstandigheden kouder worden, waardoor de plant er buitengewoon spectaculair uitziet. De bloeiperiode duurt acht tot negen weken, en een zeer respectabele opbrengst van 500 gram per plant is buiten mogelijk. Hetzelfde kan worden bereikt bij de binnenkweek, in het bijzonder wanneer je gebruik maakt van technieken zoals ScrOG of LST, wat ervoor zorgt dat er cola's van dezelfde grootte geproduceerd worden.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
News Research
Zoeken in categorieën
of
Zoeken