Blog
Auto Purple CousKush (Zamnesia Seeds) Feminized
3 min

Nieuwe Zamnesia Soort: Auto Purple CousKush

3 min

Bevooroordeelde kwekers kijken vaak argwanend naar autoflowering soorten. Men neemt aan dat deze niet in staat zijn de gewilde kenmerken van hun fotoperiode tegenhangers te evenaren. Auto Purple CousKush maakt korte metten met de stigma's rondom autoflowers. Een nieuw tijdperk voor autoflowering dominantie is aangebroken.

Sinds het begin van cannabis breeding hebben autoflowering soorten een enorme ontwikkeling doorgemaakt qua dominantie, kracht en productie. De ongelofelijke Auto Purple CousKush is ontstaan dankzij enorme expertise en de wens een gemakkelijk te kweken, maar toch rijke en complexe soort te ontwikkelen. Geniet van de subtiele nuances in haar aroma, haar dieppaarse tinten en haar gigantische opbrengsten van topkwaliteit.

PERFECT GECOMBINEERDE CANNABIS GENETICA MET EEN TOEPASSELIJKE NAAM

Pineapple Express

De onuitspreekbare naam is afkomstig van een grappig, maar legendarisch citaat uit de film Pineapple Express:

“Couscous, the food so nice they named it twice.”

De naam lijkt toepasselijk gekozen voor de evenwichtige mix van cannabis genetica, gebruikt om Auto Purple CousKush te creëren. Hiervoor is Purple Kush gekruist met ruderalis genetica. De twee bijzonder intense indica soorten zijn gecombineerd in een vrijwel perfecte verhouding van indica, sativa en ruderalis.

Geavanceerd breeding vormt de basis van het creatieproces van Auto Purple CousKush. De naam houdt verband met een film die een iconische status heeft onder cannabis liefhebbers over de hele wereld. Hieruit blijkt dat deze creatie voldoet aan de wensen van zowel nieuwe als ervaren cannabis connaisseurs. Het bekijken van de film wekt een aangename, opwekkende euforie op. Wees gerust, want dit gevoel wordt ook opgewekt als je de intense nuances en de high ervaart van deze schitterende autoflowering soort.

DE GESCHIEDENIS VAN AUTO PURPLE COUSKUSH

De Geschiedenis Van Auto Purple CousKush

Wil je meer weten over de veelzijdige, maar fascinerende geschiedenis van Auto Purple CousKush? Laten we dan bij het begin beginnen.

De genetische basis voor Auto Purple CousKush is gelegd in Oakland, Californië. De soort is ontstaan uit de, achteraf logische, combinatie van Hindu Kush en Purple Afghan. Hindu Kush is een pure indica soort, afkomstig uit het bergachtige gebieden van Pakistan en Afghanistan. Purple Afghan voegt extra indica kracht toe aan de mix. Deze soort is ontstaan uit jarenlange terugkruisingen om de gewenste indica eigenschappen te bewerkstelligen. Uiteindelijk is een ware leider ontstaan.

Ervaren breeders, liefhebbers en fans van indica cannabis zijn meer dan tevreden met de daaropvolgende creatie van Purple Kush. Maar er is natuurlijk altijd de vastberadenheid en het verlangen om iets nieuws en unieks te creëren. Daarom hebben de breeders iets extra's toegevoegd aan de vrijwel perfecte Purple Kush formule. Het ontbrekende component is ruderalis. Dit is het laatste puzzelstukje in een lange geschiedenis en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Auto Purple CousKush is gekroond als de nieuwe koningin van autoflowering soorten.

Gerelateerd artikel

Top 10 Redenen Om Autoflowering Wietplanten Te Kweken

DE KWEEKEIGENSCHAPPEN VAN PURPLE COUSKUSH

De Kweekeigenschappen Van Purple CousKush

Zo, we hebben haar zorgvuldig geselecteerde genetica behandeld. Tuinders met groene vingers vragen zich nu vast af hoe dit meesterwerk van genetische vernuftigheid zich ontwikkelt?

Autoflowering soorten staan bekend om hun eenvoud en weinig veeleisende aard. We kunnen met genoegen bevestigen dat Auto Purple CousKush dezelfde principes volgt die je zo waardeert in toonaangevende auto soorten. Om zich van bescheiden zaadje tot volwaardige godin te ontwikkelen, vraagt deze soort slechts 9-10 weken. Er zijn wat kenmerkende signalen die aangeven dat ze rijp is voor de oogst. Er ontstaan namelijk dieppaarse tinten in haar overvloedige toppen. De buitengewone variatie van paarse, bruine en groene nuances geven een visuele indicatie van hoe nauw de genetica in Auto Purple CousKush verbonden zijn.

Auto Purple CousKush is klein en onopvallend van stuk. Hierdoor is ze prima geschikt voor de discrete kweker of cannabis liefhebber met beperkte ruimte. Desondanks presteert ze prima en bereikt ze binnen een hoogte van 80-90cm. Buiten wordt ze mogelijk iets groter, ongeveer 100-150cm, als de omgeving dat toelaat.

Sceptici nemen wellicht aan dat een matige opbrengst of een slechte weerstand tegen infecties en plagen onvermijdelijk zijn. Dit is dan in ruil tegen de meesterlijke genetische mix en geweldige groeikenmerken. Auto Purple CousKush blijft twijfelaars echter het tegendeel bewijzen. Ze produceert binnen een zeer respectabele opbrengst van wel 300g/m². In de buitenlucht produceert deze schoonheid ongeveer 30-50g/plant.

AUTO PURPLE COUSKUSH - EEN ZINTUIGELIJKE SENSATIE

Auto Purple CousKush - Een Zintuigelijke Sensatie

De visuele aantrekkingskracht is slechts één element dat Auto Purple CousKush zo gewild maakt. De ware kracht en prestaties van deze betrouwbare soort vinden we in de zoete, fruitige smaken. Rokers genieten van een ware zintuigelijke traktatie. Purple CousKush staat garant voor een heuse aromatische sensatie. Deze begint al vanaf het moment van planten en werkt door tot het oogsten, drogen en uitharden. Uiteindelijk vormt ze de fijngemalen basis van een meesterlijk gerolde blunt.

De zoete, sensuele ondertonen zijn genoeg om nieuwsgierige voorbijgangers te lokken. Dit aspect is lastig te vermijden, met name als je buiten kweekt. Zo'n genot voor de neus is natuurlijk het vieren waard, maar niet overal ter wereld stelt men het kweken van deze krachtige schoonheid op prijs. Elk trekje van haar bedwelmende rook verwent met een langdurig fruitige smaak. Dit is een aangename afwisseling op de bittere smaken, die slecht ontwikkelde autoflowering soorten soms achterlaten.

EEN EXPLOSIEF THC GEHALTE IN AUTO PURPLE COUSKUSH

Het laatste juweeltje op deze autoflowering kroon? Een ongelofelijk THC-gehalte, ondersteund door die andere bekende cannabinoïde, CBD. Het THC-percentage kan oplopen tot wel 20%, een eerder onvoorstelbare hoeveelheid voor een autoflower. Het CBD-percentage bedraagt uiteraard geen duizelingwekkende 20%. Maar met een subtiel percentage van 0,9% ontstaan alsnog fantastische effecten. Het entourage effect, een bekend fenomeen, zorgt voor een harmonieuze wisselwerking tussen beide cannabinoïden.

VERRUIM JE GEEST MET DE GEBALANCEERDE HIGH VAN AUTO PURPLE COUSKUSH

Elke eigenschap, elke geur, elk aroma en zelfs de uitmuntende combinatie van THC en CBD draagt bij aan een overheersende eigenschap. Verwacht een explosie van euforische gevoelens in je bol.

De opgewekte high is verantwoordelijk voor stimulerende sensaties. Deze lijken vanuit de kern van je lichaam naar je ledematen te stromen. Ook mag je hypnotische, mentale stimulatie verwachten. Naast de golven van opwekkende geluksgevoelens, houdt een gevoel van kalmte je stevig in haar greep. Ze is erg krachtig, maar je hoeft niet bang te zijn je geest te verliezen in de kosmos. Auto Purple CousKush is prima geschikt op elk moment van de dag.

Auto Purple CousKush (Zamnesia Seeds)bekijk Auto Purple CousKush

IS AUTO PURPLE COUSKUSH GESCHIKT VOOR JOU?

Is Auto Purple CousKush Geschikt Voor Jou?

Zoek je een overvloed aan visuele en zintuiglijke prikkels? Dan bevelen we Auto Purple CousKush van harte aan als volgende kandidaat in jouw tuin. De glimlach op het gezicht van kwekers groeit, naarmate deze delicate schoonheid dat ook doet. Als je uitsluitend interesse hebt in het plukken van je eigen vruchten, dan wordt delen waarschijnlijk wat lastig. Haar zoete, fruitige smaken en fijne balans van indica, sativa en ruderalis genen maken de high ongelofelijk evenwichtig. Haar charme is bedwelmend. Je vrienden en familie hebben vast moeite om wat Auto Purple CousKush voor zichzelf te bemachtigen.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken