Blog
Recept: Simpele THC-pillen
2 min

Recept: Simpele THC-pillen

2 min
How To Nieuws
Zin om je eigen marihuana capsules te maken? Lees snel door voor ons recept!

Wanneer je onderweg bent, is het niet altijd praktisch om marihuana te roken. Wanneer er behoefte bestaat aan discretie, of een snelle en eenvoudige dosering, is het opsteken van een joint soms onhandig. Zelfs een edible kan tijdrovend zijn, of onaantrekkelijk als je geen honger hebt. Hier komen THC-pillen van pas. Ze zijn discreet, eenvoudig in te nemen en de dosering beheren is simpel. Stop er een in je mond, slokje water erbij en voilà, klaar! Zonder er verdacht uit te zien!

Het mooiste aan THC pillen is dat ze enorm simpel thuis te maken zijn, dus hier is onze gids waarmee je zelf aan de slag kan.

Opmerking: Verwar deze zelfgemaakte THC-pillen niet met synthetische cannabis, want dat is iets heel anders. In dit recept wordt echte cannabis gebruikt, die niet anders van aard is dan ander voedsel met cannabis.

INGREDIËNTEN:

6 gram marihuana (toppen of knipresten)
60 ml virgin kokosolie/olijfolie
Capsules (verkrijgbaar in onze shop)

HULPMIDDELEN:

Grinder
Oven
Bakplaat
Aluminiumfolie
Kleine crockpot (5l)
Een injectiespuit
Kaasdoek
Plastic bakje
Elastiekjes
Kleine lepel
Optioneel: Capsule machine. Deze kost ongeveer €22,- en dit handige, kleine apparaatje is het geld meer dan waard als je van plan bent vaker capsules te maken. Verkrijgbaar in de Zamnesia shop.

Opmerking: Als je cannabis toppen gebruikt, zal dit sterker uitpakken dan bij het gebruik van knipresten gebruikt, maar het gebruik van resten kan een geweldige manier zijn om product te gebruiken die je anders zou weggooien. Het is ook belangrijk te onthouden dat het eten van cannabis vaak leidt tot een veel sterkere ervaring dan het roken van dezelfde hoeveelheid.

INSTRUCTIES:

1. De eerste stap is het decarboxyleren van je rauwe cannabis. Hiermee verzeker je dat de THC actief wordt. Om dit te doen, pak je een bakplaat en bedek deze met aluminiumfolie.

2. Verwarm je oven voor op 110 graden Celsius.

3. Breek je cannabis zo op dat het losse, beheersbare brokjes zijn.

4. Verdeel je cannabis over de aluminiumfolie.

5. Plaats je cannabis gedurende 1 uur in de oven.

Waarschuwing: Het decarboxyleren van cannabis is een EXTREEM geurig proces. Houd er rekening mee dat je keuken naar cannabis zal ruiken.

6. Terwijl je cannabis bakt, zet je de crockpot aan.

7. Giet je olie in de crockpot.

8. Zodra je cannabis klaar is, laat je het afkoelen. Vervolgens maal je het tot een fijn poeder.

9. Voeg je gemalen cannabis toe aan de crockpot en roer goed door.

10. Laat dit mengsel tenminste 3 uur koken, maar liever de hele nacht. Roer het af en toe, hoewel dit niet niet essentieel is in de nacht. Laat het afkoelen.

11. Zet je capsule machine klaar, volgens de instructies. Hoewel je elke capsule met de hand kan vullen, zal deze machine veel tijd besparen en frustraties voorkomen. Daarnaast zijn ze niet duur!

12. Neem je kaasdoek en bevestig deze met een elastiekje over je plastic bakje.

13. Met een kleine lepel, schep je je cannabis mengsel op het kaasdoek. De cannabis olie zou door het kaasdoek in het bakje moeten druppelen, waarbij de grotere stukjes cannabis achterblijven. Ga door tot de hele crockpot leeg is.

14. Haal het kaasdoek voorzichtig los, zonder dat stukjes in de olie vallen. Rol het doek op en knijp voorzichtig om alle resterende olie in het bakje te krijgen. Maak je geen zorgen als er toch wat plantenmateriaal in het bakje valt. De enige reden dat je het scheidt, is om je injectiespuit niet te verstoppen. Het zal geen effect hebben op het eindresultaat.

15. Neem je injectiespuit en zuig zorgvuldig de olie uit je bakje. Vul hiermee de open capsules, die je in je capsule machine hebt gestopt. Als je injectiespuit verstopt raakt, leeg deze dan in het bakje met olie en begin opnieuw.

Opmerking: Als je geen capsule machine hebt, zul je met de hand elke capsule moeten vullen en sluiten. Dit kan lastig zijn, maar is niet onmogelijk.

16. Als je klaar bent, sluit je de capsules aan de hand van de instructies op je capsule machine. Je moet een bevredigend "klik" geluid horen, waardoor je weet dat de capsule goed dicht zit.

17. Plaats je capsules in een container en bewaar ze in de koelkast tot gebruik. De olie kan hard worden, maar maak je geen zorgen; je kan ze prima consumeren, want je maag zal ze verteren.

Klus geklaard! Het is proces is tijdrovend, maar extreem gemakkelijk en de benodigde materialen zijn vrij goedkoop in aanschaf. Zodra je alle apparatuur hebt, kan je er eenvoudig nog meer maken tegen minimale kosten. Hierdoor heb je een eenvoudige en efficiënte manier om een krachtig en discreet middel te maken, waarmee je jezelf kan doseren als je onderweg bent. Geniet ervan!


Read more about
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken