Blog
Stündenglass Gravity Hookah
3 min

Stündenglass: Precisie Vakmanschap In Een Gravity Hookah

3 min

Als je van gravity bongs houdt, dan word je zeker blij van de Stündenglass Gravity Hookah. Lees nu alles over dit geweldige accessoire en het uitzonderlijke vakmanschap waarmee deze bong is gemaakt.

Wat als we je zouden vertellen dat er een hookah bestaat die er super stijlvol uitziet en daarnaast ook nog een technologisch hoogstandje is? En met een technologisch hoogstandje, bedoelen we contactloze trekken en een optimale luchtstroom.

Nee, dit bestaat niet alleen in je dromen. Het is allemaal werkelijkheid, en mogelijk gemaakt met de Stündenglass Gravity Hookah.

Op het eerste gezicht lijkt dit een futuristisch buitenaards apparaat dat je misschien ook weleens in films hebt gezien. Of wellicht doet het je denken aan je kindertijd, toen je een fantasie-object voor een project op school moest maken.

Ongeacht je eerste indruk, als je ermee aan de slag gaat, zul je versteld staan van alle functies van deze bong. Wil je weten wat hij allemaal kan? Lees dan vooral verder!

Maak kennis met Stündenglass: een nieuwe manier van roken

Stündenglass: Nieuwe Manier Van Roken

Als je graag een gravity bong gebruikt, laat je dan verrassen door de Stündenglass Gravity Hookah. Als je dit apparaat aanschaft, wil je nooit meer op een andere manier roken!

En dat heeft te maken met het systeem met twee glazen kamers, aangedreven door kinetische bewegingsactivering. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het is een superhandig en vernuftig systeem als je het van dichtbij bekijkt.

Naast dit unieke systeem, heeft Stündenglass er ook voor gezorgd dat het apparaat er perfect uitziet. Het is een tafelmodel gravity hookah, die veel draagbaarder is dan de standaard gravity bong.

En dat is nog niet alles. Alle afzonderlijke eigenschappen spelen een belangrijke rol bij de functionaliteit van dit apparaat. En dankzij de verschillende onderdelen, kun je hem op veel verschillende manieren gebruiken.

Of je nu kiest voor roken of voor dabbing, met dit apparaat kun je alle kanten op. En als je geen cannabinoïden wilt binnenkrijgen en hem gewoon als traditionele hookah wilt gebruiken, kan dat ook.

Functies en Extra's van de Stündenglass Gravity Hookah

Stundenglass: Functies en Extra's

De verpakkingsdoos van de Stündenglass Gravity Hookah is ongeveer zo groot als een tuinkabouter. In de doos vind je de volgende onderdelen:

  • 2 glazen bollen van borosilicaatglas
  • Hookah van borosilicaatglas en geanodiseerd aluminium
  • Hookah pijp
  • Hookah bowl
  • Bowl voor toppen
  • Male-to-male adapter voor hookah bowl (14mm)
  • Houtskoolhouder
  • 90cm zachte, siliconen slang met stevige metalen en glazen magnetische koppeling

Laten we snel eens kijken wat deze bong allemaal kan. We beginnen met de kinetische bewegingsactivering, wat we eerder al noemden.

Gerelateerd artikel

Waarom Bongs Verschillende Vormen Hebben

Kinetische bewegingsactivering

De Stündenglass Gravity Hookah heeft niet één, maar twee kamers (boven en onder) die door kinetische bewegingsactivering worden aangedreven. Simpel gezegd: het apparaat start op als je de glazen bollen in beweging brengt, vergelijkbaar met een zandloper. En dan wordt het leuk!

We leggen het even wat beter uit: het eerste wat je moet doen, is de onderste bol tot aan het randje met water vullen. Vervolgens bevestig je de bovenste bol stevig op de bong. Daarna plaats je de hookah bowl of de bowl voor toppen op de adapter. Draai de bollen een aantal keren om ze in beweging te brengen, en je sessie kan beginnen!

Wat daarna gebeurt, is pure magie. Als je de bollen een aantal keren hebt rondgedraaid, zie je dat de bovenste bol zich met damp begint te vullen en het mondstuk ook gaat dampen. Dat is het moment waarop je de rook kunt gaan inademen.

Veelzijdige gravity hookah

Je bent waarschijnlijk gewend aan de standaard gravity hookah die, hoewel zeer efficiënt, maar één ding kan. Als je voor de eerste keer deze hookah van Stündenglass gaat gebruiken, zul je werkelijk versteld staan.

We noemden het al even, maar met dit apparaat kun je toppen, oliën en shisha roken. Alleen dat is al een bijzondere eigenschap. Als je graag rooksessies organiseert met vrienden, dan wordt je aanwezigheid met dit apparaat nog veel meer op prijs gesteld!

Maar dit product is ook super vernuftig omdat hij contactloos werkt. Aangezien het mondstuk genoeg damp afgeeft voor grote trekken, hoef je het niet tussen je lippen te houden. Als je dit leest op het moment van COVID-19 en social distancing, dan is dit een zeer wenselijke functie.

Indien gewenst, kun je ook overschakelen op de hookah-stand door de siliconen slang aan het mondstuk te bevestigen. En omdat de slang maar liefst 90cm lang is, kun je gewoon op je bank liggen roken en genieten.

Gerelateerd artikel

Hoe Maak Je Je Bong Schoon?

Stündenglass: een nieuwe manier van inhaleren

Stündenglass: Een Nieuwe Manier Van Inhaleren

Als je je ervaring met de magische wietplant naar een hoger niveau wilt tillen, dan is de Stündenglass Gravity Hookah perfect voor jou. Alleen al het prachtige design maakt indruk op iedereen die hem ziet. En omdat de hookah zo ingenieus is vervaardigd, is hij ook een ware eyecatcher voor op je koffietafel.

Ook als je de mogelijkheden van dit apparaat bekijkt, kun je bijna niet anders dan deze gravity hookah in huis halen. Dankzij de vele functies krijg je enorm veel waar voor je geld.

Hiermee komen we echter ook meteen bij het enige nadeel van deze bong; hij kost wel wat. Maar als je veel wiet gebruikt en alles uit je rookervaring wilt halen, dan is de Stündenglass Gravity Hookah absoluut een goede investering.

Over het algemeen niets dan lof over de Stündenglass Gravity Hookah. Koop hem nu voor jezelf of geef hem cadeau aan een medeliefhebber van wiet. Hij of zij zal je voor eeuwig dankbaar zijn!

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken