Blog
Top 10 Communities Op Reddit Over Psychedelica
4 min

Top 10 Communities Op Reddit Over Psychedelica

4 min

Mondelinge informatieoverdracht kenmerkt de psychonauten-gemeenschap al jarenlang. Van doseringsinfo tot trip-reports, mensen hebben altijd advies en tips met elkaar gedeeld. Onlangs heeft deze informatie een weg gevonden naar het web, met name op Reddit. Wij hebben 10 subreddits voor je met de meest trippy en openhartige info.

Reddit is niet alleen een website voor memes en het delen van foto's, maar ook snel uitgegroeid tot een plek voor informatie over psychedelica. Hoewel psychedelische middelen inmiddels erg populair zijn, is wetenschappelijk onderzoek op dit gebied moeilijk te vinden. Dit heeft ertoe geleid dat gebruikers zich zijn gaan richten op open forums, zoals Reddit. Hier kunnen ze anekdotes over de effecten en het gebruik van psychedelische middelen lezen en zelf delen. Ook vind je er informatie over het kweken van natuurlijke psychedelica. In dit artikel bekijken we de tien beste online communities op Reddit over psychedelische middelen.

Wat is Reddit en waarom zou je het gebruiken als infobron voor psychedelica?

What Is Reddit And Why Use It As A Psychedelics Resource?

Reddit is een sociaal mediaplatform dat bestaat uit oneindig veel communities die bekendstaan als subreddits. Je kunt er terecht voor diverse onderwerpen, zoals games, films, koken en zelfs gezondheids- en datingadvies. Met wereldwijd meer dan 430 miljoen gebruikers, was het slechts een kwestie van tijd voordat psychedelica eigen subreddits kregen.

Omdat subreddits zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en advies, is de informatie er wijdverbreid. Bovendien zijn ze eenvoudig toegankelijk als je meer wilt weten over een psychedelisch middel. Met persoonlijke trip-reports van zowel beginners als ervaren psychonauten, is Reddit het perfecte startpunt voor veel nieuwe gebruikers. Hoewel je alles wel met een korreltje zout moet nemen, kun je er van alles van anderen leren: wat de effecten van psychedelica zijn tot aan kweektechnieken.

De 10 beste communities op Reddit over psychedelica

Nu we weten waar subreddits over gaan, kunnen we beginnen met het verkennen van de tien beste die zich richten op psychedelica. Ze zitten allemaal boordevol handige tips en waardevolle info waarmee je je goed kunt voorbereiden op je volgende trip. Laten we eens een kijkje nemen!

r/psychedelics: een community voor psychonauten van alle niveaus

R/Psychedelics: Een Community Voor Psychonauten Van Alle Niveaus

Dit is misschien wel het beste startpunt voor als je je eerste stappen in de wereld van de psychedelica wilt zetten. Want waar kun je nu beter mee beginnen dan met een actieve community met meer dan 140.000 leden? Deze subreddit biedt van alles, van memes tot de geschiedenis van psychedelica en natuurlijk trip-reports van gebruikers. r/psychedelics is interessant en luchtig en een leuke community die de beste kant van een mogelijk wat saai onderwerp voor nieuwkomers laat zien.

r/mescaline: het ultieme mekka voor alles over mescaline

R/Mescaline: Thr/mescaline: Het Ultieme Mekka Voor Alles Over Mescalinee Ultimate Mecca For All Things Mescaline

Ken jij de verschillen tussen San Pedro en Bolivian Torch? Nou, binnenkort wel! Deze subreddit is gewijd aan het kweken en het gebruik van mescaline. Veel gebruikers delen bijvoorbeeld foto's van hun thuiskweek, de uiteindelijke extractie, bereiding en details over hun doses. Deze subreddit biedt een uitgebreid overzicht dat uitstekend is voor nieuwkomers. Bovendien geeft het de meer ervaren gebruiker de kans om te laten zien waartoe zijn cactussen in staat zijn.

Gerelateerd artikel

Top 5 Mescaline Cactussen

r/DMT: deze groep onthult de geheimen van DMT

R/DMT: Deze Groep Onthult De Geheimen Van DMT

DMT, een psychedelisch middel dat bekendstaat om zijn trippy visuals, heeft ook naam gemaakt in de kunstgemeenschap. Deze subreddit, met 185.000 leden, bevat foto's van kunstwerken van gebruikers die zijn geïnspireerd door DMT-trips. Deze werken kenmerken zich grotendeels door caleidoscopische beelden met vreemde patronen en kleuren. Zeker de moeite waard om zelf eens te bekijken. Natuurlijk beschrijven gebruikers ook hun ervaringen met DMT en hoe dit hun kunst en leven in het algemeen beïnvloedt. Degenen die niet geïnteresseerd zijn in de kunstkant, kunnen hier ook informatie vinden over hoe het middel wordt bereid. Mensen die het nog niet kennen, maar het weleens willen proberen, vinden hier tevens de aanbevolen doses.

r/trippy: ervaar abstracte kunst met deze inspirerende subreddit

R/Trippy: Ervaar Abstracte Kunst Met Deze Inspirerende Subreddit

Deze subreddit is gewijd aan visuele herinneringen aan het trippen. Veel posts laten interpretaties van psychedelische ervaringen van gebruikers zien. Je kunt complexe ontwerpen en abstracte patronen verwachten en verliest jezelf makkelijk een paar uur in mooie psychedelische beelden. Als je wilt, kun je ook je eigen trippy visuals posten, zodat anderen er commentaar op kunnen geven en ze kunnen beoordelen. Maak kennis met een vriendelijke gemeenschap die zich richt op het plezier dat komt kijken bij psychedelica.

r/LSA: alles wat je moet weten over LSA

R/LSA: Alles Wat Je Moet Weten Over LSA

Lyserginezuuramide, of LSA, heeft een vergelijkbare chemische structuur als LSD en als resultaat een soortgelijk effect. Deze subreddit is gewijd aan de effecten van dit middel en bevat algemeen advies voor beginners. LSA is tevens erg populair onder mensen die willen microdoseren. Je kunt hier dan ook veel informatie vinden over schema's en persoonlijke verhalen met info over dagelijkse doses. Deze subreddit is echter meer wetenschappelijk onderbouwd en minder luchtig vergeleken met andere gemeenschappen. Ideaal voor de serieuze liefhebber van psychedelica.

r/shrooms: de beste subreddit voor informatie over psilocybine

R/Shrooms: De Beste Subreddit Voor Informatie Over Psilocybine

Deze subreddit staat ook wel bekend als de plek om alles wat met paddo's te maken heeft te bespreken. Dit is een perfect startpunt voor degenen die de wereld van de paddo's willen gaan ontdekken. Geen enkele vraag is een domme en met een actieve gemeenschap van meer dan 273 duizend leden is r/shrooms een absolute goudmijn als het gaat om het delen en ontvangen van kennis. Met zoveel experts bij elkaar, ben je in een mum van tijd op de hoogte van alles wat met paddo's te maken heeft.

r/currentlytripping: iedereen is welkom in de Temple of Tripping

R/Currentlytripping: Iedereen Is Welkom In De Temple Of Tripping

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een subreddit gewijd aan sensorische en visuele media voor het entertainen van personen die aan het trippen zijn. Je vindt hier veel fascinerende afbeeldingen en gifs die elke trip nog 'trippier' zullen maken. En maak je geen zorgen over slechte vibes. Deze subreddit wordt strikt gemodereerd, waardoor het een veilige plek is waar iedereen van kan genieten. Combineer dit met goede muziekaanbevelingen en je bent klaar voor het beleven van een geweldige tijd.

r/salvia: zoek gelijkgezindheid bij het Salvia Divinorum Emporium

R/Salvia: Zoek Gelijkgezindheid Bij Het Salvia Divinorum Emporium

Als er één psychedelisch middel is dat zeker een eigen forum verdient, dan is het wel salvia. Dit omdat het meestal verkeerd wordt begrepen en vaak onderwerp is van angstzaaierij. Deze plant kan op verschillende manieren worden gebruikt en deze subreddit duikt openhartig in alle methoden en doses. Hoewel de gebruiksmethode aan de gebruiker is, is deze community een geweldige manier om advies te krijgen. Ook kun je er do's en don'ts vinden.

r/psychonaut: verbreed je horizon met deze gemeenschap van psychonauten

R/Psychonaut: Verbreed Je Horizon Met Deze Gemeenschap Van Psychonautenhonaut: Expand Your Horizons With This Community Of Psychonauts

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaald patroon zag tijdens een paddotrip? Wil je antwoorden op je psychedelische gedachten en visioenen? Hoewel je misschien niet alle antwoorden zult vinden, is deze subreddit zeker de moeite waard. Zo kom je in contact met gelijkgestemden die ook de code van door drugs veroorzaakte ervaringen willen kraken. Met wel 314.000 leden is deze subreddit enorm populair onder degenen die geïnteresseerd zijn in andere staten van bewustzijn.

r/druggardening: veel meer dan doorsnee kweekadvies

R/Druggardening: Veel Meer Dan Doorsnee Khttps://admin.zamnesia.com/js/tiny_mce/plugins/advimage/image.htm?c6ad68dcc368485e4efbd883bf4b8a05#weekadvies

Krijg de beste tips van personen met groene vingers! Of je nu van paddo's of kruiden houdt, deze gemeenschap van thuiskwekers met een zee aan expertise zal goed van pas komen. Of je nu een trotse foto van je planten wilt posten of informatie zoekt over hoe je het beste kunt kweken, deze subreddit is perfect voor iedereen, ongeacht je ervaring.

Dit was onze top 10 van subreddits over alles wat met psychedelica te maken heeft. Ze zijn allemaal live, dus neem snel een kijkje! Vergeet niet om beleefd te blijven en de positieve sfeer van deze gemeenschappen in stand te houden.

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Nieuws Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken