Blog
Top 10 Tools Om Een Joint Te Maken Zonder Te Draaien
3 min

Top 10 Tools Om Een Joint Te Maken Zonder Te Draaien

3 min

Hier bekijken we 10 ongelooflijke producten om perfecte joints en spliffs mee te maken (en een wietsigaar), zodat jij dat niet hoeft te doen. Als je toch high wordt, kun je net zo goed lui zijn en iets anders het werk voor je laten doen!

Ben je het beu om continu joints te draaien? Of ben je een nieuwkomer die de kunst van het maken van die perfecte joint nog niet onder de knie heeft? Geen zorgen! Je hoeft namelijk geen genoegen te nemen met het roken van een merkwaardig gevormd hoopje wiet en vloei!

Kun je wat hulp gebruiken met draaien of wil je eindelijk een perfecte cone? We helpen je graag! Deze lijst bevat onze top 10 producten die je helpen om de perfecte joint of spliff te maken. Er is zelfs een optie om je eigen cannagar te persen, voor de meest decadente rookwaar op feestjes!

Rollmate Roller Pipe

Rollmate Roller Pipe

Een pijp en hulpmiddel voor het draaien in één. De Rollmate Roller Pipe is een minimalistisch maar zeer functioneel stukje gereedschap. Hij bestaat uit een bowl met een gaasje en steel, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Toch is hij een stuk veelzijdiger dan dat. De steel is kegelvormig, zodat je er kingsize vloei omheen kunt draaien om zo je eigen cones te maken! Vul hem vervolgens met je favoriete kruid en plaats een filter tip in het uiteinde. Dat is alles!

Reserva Cone Filler Stash van RAW

Reserva Cone Filler Stash van RAW

Waar kun je je stash nu beter bewaren dan dichtbij je hart, waar het hoort? Aan de ene kant is de Reserva van RAW perfect om je wiet veilig om je nek te dragen. Tegelijkertijd is het ook een ideale rolling tool. Steek simpelweg een 1¼ voorgedraaide cone in de Internal Centrifugal Cone Filler van de Reserva, vul hem met gemalen wiet en schud hem goed. Terwijl je de Reserva rondbeweegt, valt de wiet automatisch in de cone. Daarna kun je je gevulde joint verwijderen en opsteken. Bovendien heeft de Reserva genoeg ruimte voor meerdere joints, zodat je nooit met lege handen op een sessie verschijnt.

Futurola King Size Roller

Futurola King Size Roller

De Futurola King Size Roller is precies wat je denkt: een hulpmiddel om kingsize joints te draaien. Hij werkt hetzelfde als traditionele rolmachines. Plaats gewoon je vloei in de machine en de rest gaat vanzelf. Het is misschien niet zo geavanceerd als enkele andere opties op deze lijst, maar het grote voordeel is dat deze machine mechanisch is en niet elektrisch. Bovendien is het gebruik bijzonder eenvoudig. Je kunt hem overal mee naartoe nemen, zonder zorgen over een bijna lege batterij!

Cone Roller RAW

Cone Roller RAW

Deze rolmachine van RAW heeft de kenmerkende look van het merk en is ongelooflijk functioneel. Het gebruik is vrij simpel en je draait er razendsnel mooie joints mee. Ondanks het merk kun je er elk vloeitje in doen met een maximale lengte van 110mm. Hiermee kun je met minimale inspanning genoeg kingsize joints draaien voor jou en je vrienden.

RAW Cone Filler

RAW Cone Filler

Misschien gebruik je liever voorgedraaide cones zodat je ze zelf niet hoeft te maken. Ook dan zit je goed met RAW! Plaats je kruid in de geul van deze cone filler en schuif er een kingsize cone over om hem te vullen. Hoe harder je drukt, hoe strakker je joint wordt. Zoals met de andere producten van RAW hoef je niet per se RAW cones te gebruiken met hun Cone Filler. Elke kingsize cone werkt in combinatie met dit product, dus je kunt er alle kanten mee op.

RAW Classic Cone Loader

RAW Classic Cone Loader

Dit is een heel vernuftig product dat bewijst dat eenvoud bijna altijd de beste optie is. Er zijn weliswaar veel geavanceerdere opties beschikbaar, maar wat is er mis met een trechter en een stamper? De RAW Classic Cone Loader is in feite een tray waarop je je wiet plaatst. Deze loopt taps toe in de vorm van een cone. Plaats hier je voorgedraaide cone en schuif je rookwaar erin. Stamp het aan tot de joint de gewenste consistentie heeft.

Joint-4 Jointmaker

Joint-4 Jointmaker

Wil je graag tot wel 4 joints tegelijk maken? Met de Joint-4 Jointmaker krijg je het in een mum van tijd voor elkaar! Schuif tussen de 1 en 4 cones door de gaten en vul daarna de tray bovenop met fijngemalen wiet. Schud hem vervolgens zodat je rookwaar door de gaten valt en de cones gevuld worden. Gebruik een hulpmiddel om ze naar wens aan te stampen en blowen maar! Deze optie is bijzonder geschikt als je regelmatig met een grotere groep rookt en een hoop joints nodig hebt.

Gerelateerd artikel

Hoe Voorkom Je Een Ongelijkmatig Brandende Joint?

Phatty Roller van RAW

Phatty Roller van RAW

Het draaien van een vette joint was nog nooit zo makkelijk. Zoals de naam suggereert, is de Phatty Roller van RAW een extra grote draaimachine die speciaal bedoeld is om dikke joints te draaien. Om de Phatty Roller te gebruiken, schuif je er eerst je favoriete vloei in (de Phatty Roller is ruim genoeg voor kingsize vloei) en plaats een filter tip aan het eind. Vul je vloei daarna met je favoriete strain. Draai de wieltjes van het apparaat in de richting van de pijltjes, lik de plakrand dicht en zie daar: een heerlijk vette joint!

Supernatural Roller RAW

Supernatural Roller RAW

De Supernatural Roller van RAW is subtiel en bovendien bijzonder portable. Gesloten is hij niet groter dan een joint, zodat je hem altijd makkelijk in je zak kunt stoppen. Om hem te gebruiken, rol je hem gewoon open, plaats een vloeitje en draai de roller dicht. Als alles goed gaat, krijg je een mooi gedraaide cone om op te steken!

RAW Automatic Roll Box

RAW Automatic Roll Box

De Automatic Roll Box is in feite een aanzienlijk robuustere variant van de Supernatural Roller van RAW. Hij bereikt hetzelfde doel, maar zit in een fraaie behuizing die wat beter tegen een stootje kan. Ondanks het formaat is hij nog steeds niet te groot en past met gemak in een rugzak of handtas. Net als met andere rolmachines trek je simpelweg het platform eruit om deze te vullen en te sluiten. Daarna is het gewoon een kwestie van blowen!

Waarom zou je nog draaien?

Zoals je ziet, hoeft onvermogen of onwil om spliffs of joints te draaien niet te betekenen dat je er niet van kunt genieten. Er is altijd een oplossing, ongeacht wat je wensen zijn! Of je nu zakformaat gereedschap zoekt, hulp om veel cones tegelijk te maken of wilt genieten van een wietsigaar; je hebt keuze genoeg!

Wil je de ervaring compleet maken? Combineer dan een aantal van deze producten met rolling trays om verspilling te voorkomen. Schaf ook enkele saverettes aan, zodat je verse joints harsrijk en intact blijven tot het moment dat je ze wilt roken. Voor weinig geld vind je talloze gadgets die je veel gedoe besparen in vrijwel elke stap van het blowen. Zo houd je meer tijd over om gewoon te genieten van het high worden.

Max Sargent
Max Sargent
Max schrijft al meer dan tien jaar en is de afgelopen jaren in de cannabis- en psychedelische journalistiek beland. Hij heeft allerlei artikelen geschreven voor bedrijven als Zamnesia, Royal Queen Seeds, Cannaconnection, Gorilla Seeds, MushMagic en nog veel meer. Hij heeft dus een brede ervaring in deze branche.
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken