Blog
Top 5 alternatieven voor bong-water
2 min

Top 5 alternatieven voor bong-water

2 min
Headshop Top Lists

Het opnieuw uitvinden van een klassieker kan mee- of tegenzitten, maar deze 5 alternatieven voor bong water zijn slechts een aantal manieren om een nieuwe draai te geven aan die eeuwenoude favoriet.

Het roken van een bong kan worden beschouwd als een hoeksteen van de cannabis cultuur. Zoals voor alle goede klassiekers geldt, is er soms een nieuwe versie nodig om ze modern en fris te houden. Nu de opties inzake het roken of consumeren van je cannabis elke dag worden uitgebreid, kijken we eens naar de conventionele en niet zo conventionele alternatieven voor de klassieke H2O in je bong.

Voordat we allemaal à la Heston Blumenthal los gaan op het bong water, moet je weten dat niet alle vloeistoffen even praktisch zijn. Melk of gelijkwaardige vloeistoffen die veel vet bevatten, moeten worden vermeden omdat THC oplosbaar is in vet en je dus het risico loopt wat THC te verliezen. Alcohol wordt ook beschouwd als een slecht plan, omdat het mixen van vuur en alcoholdampen natuurlijk vragen is om problemen. Daarnaast zullen de meeste dranken de smaak van cannabis overheersen. Ook moet opgepast worden met drankjes die veel suiker bevatten. Als je de bong na gebruik niet grondig schoonmaakt, zal je geliefde bong razendsnel onbruikbaar worden!

IJswater

IJswater is de klassieke H2O met een kleine twist en biedt het toppunt van een verfrissende, heldere rook. De koude watertemperatuur versterkt de heldere smaken van je gekozen wiet, maar het geeft ook de geest een snelle oppepper. Voor een echt avontuurlijke twist, kan je proberen een paar blaadjes munt aan het water toe te voegen voor een stijlvolle en geraffineerde uitstraling.

Hete Thee

De yin voor de ijswater yang. Een geweldig alternatief voor klassiek bong water. Thee is verkrijgbaar in een eindeloze hoeveelheid smaken, waaronder allerlei fruitsmaken, zodat je je rook kan verrijken met je favoriete vruchten. Het hete water kan de rook tijdens het inhaleren wel wat ruwer maken, dus dat moet je wel leren waarderen. Je kan de thee echter ook laten afkoelen, of zelfs ijs toevoegen, om een soort ijsthee te maken.

Gatorade

Dit is meer voor een visueel spektakel dan iets anders. Gatorade is een geweldige keuze feestjes, om het uiterlijk van je bong te pimpen met het grote kleurenspectrum. Hoewel het er indrukwekkend uitziet, zal de smaak slechts mild worden verrijkt en het hoge suikergehalte betekent dat je bong een grondige reiniging nodig heeft voor je je bong weer kan gebruiken.

Rode wijn

Ik weet dat we de gouden regel over het gebruik van alcohol in je bong hiermee overtreden, maar zorg ervoor dat je een wijn kiest met weinig alcohol. Dit is een kans voor de wijnliefhebbers onder jullie om twee favorieten te combineren. Net zoals het verbeteren van de rook met de fruitsmaken in thee, zal wijn hetzelfde doen, wat ook de reden is dat rode wijn de beste keuze is. Verrijk je rook met die rijke, kersensmaken van je favoriete rioja.

Cranberrysap

Cranberrysap is al heel lang een favoriet en kan worden beschouwd als go-to alternatief voor bong water. Cranberrysap is zo populair omdat de zuurgraad van de cranberries kunnen helpen je bong schoner te houden na het gebruik. Om het suikergehalte laag te houden, kies je voor ijskoud, vers sap, waarna je geniet van een soortgelijke, verfrissende rook als bij het eerder genoemde ijswater.

Alles is mogelijk als het gaat om alternatieven voor water in je bong en de genoemde suggesties zijn slechts een handjevol beschikbare opties. Het toevoegen van essentiële olie, druppels vanille of sinaasappelschillen kunnen ook allemaal worden geprobeerd en zullen hun eigen, unieke smaken en rookervaring leveren. Net zoals voor chef Blumenthal en zijn avontuurlijke voedselcombinaties geldt: Als het kan worden toegevoegd aan water, kan het hoogstwaarschijnlijk worden beschouwd als kans die klassieker opnieuw uit te vinden.

Related Story

Hoe Je Grondig Je Vieze Bong Of Pijp Schoonmaakt

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammy, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken