Wat Te Doen Met Knipafval Van Je Cannabis: 5 Geweldige Ideeën

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisCannabis KwekenRecepten
Laatst bewerkt :

Knipafval Van Je Cannabis


Hoewel ze niet zo krachtig zijn als toppen, hebben knipresten veel te bieden als ze correct worden gebruikt. Dus hier zijn vijf geweldige ideeën om er het maximale uit te halen.

Bij de meeste hobby kwekers belanden knipresten meestal op de composthoop of in de vuilnisbak. Maar toch is dit verspilling. Hoewel knipresten niet zo krachtig zijn als toppen, bevatten ze nog steeds cannabinoïden. Als je bereid bent wat moeite te doen, is het mogelijk deze te onttrekken, waardoor je het meeste uit je plant kan halen. Dus hier zijn een paar ideeën om je afval in goud te veranderen.

1. MAAK CANNA BOTER

Hoe Maak Je Canna Boter

Als je dol bent op cannabis edibles, dan zijn knipresten de beste ingrediënten om aan de slag te gaan in de keuken. Met genoeg knipresten, kan je behoorlijk krachtige lekkernijen maken. En als je eenmaal cannabis boter hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan het in elk recept gebruiken in plaats van boter, waardoor je duizenden opties hebt. Voor vegans hebben we een cannabis kokosolie recept dat net zo veelzijdig is.

Video: Hoe maak je Canna Boter?

2. MAAK EEN OP OPLOSMIDDEL GEBASEERD EXTRACT, ZOALS BHO

Maak Een Op Oplosmiddel Gebaseerd Extract, Zoals BHO

Als je veel knipresten hebt liggen, kan je deze in je extractiebuis stoppen om BHO te maken! Je krijgt geen hoogwaardige shatter van topkwaliteit, maar je zal zeker een voorraad aanleggen met het vermogen je een prettige buzz te geven. Je kan je afval veranderen in een prima concentraat voor dagelijks gebruik.

GERELATEERD ARTIKEL
Hoe Je BHO Van Cannabis Maakt

Om goede BHO te maken, heb je de juiste materialen nodig. Butaan kan erg gevaarlijk zijn als je niet de goede voorzorgsmaatregelen neemt.

Onthoud wel dat het maken van BHO een gevaarlijk proces is, dus zorg ervoor dat je weet wat je doet!

3. VERANDER HET IN HASJ

Beste Manieren Om Hasj Te Maken

Een andere geweldige toepassing voor je knipresten is er hasj mee te maken! Je verwijdert de met cannabinoïden gevulde trichomen van je resten, waarna je kan genieten van een zacht en natuurlijk concentraat! 

4. MAAK ER HUIDZALF VAN

Hoe Maak Je Cannabis Crème Voor Huidverzorging

Naast alle andere voordelen van cannabis, lijkt het erop dat cannabis ook goed is voor je huid, zeker als het gaat om huidaandoeningen als acne. Door van je knipresten een zalf te maken en deze op je huid aan te brengen, kan je de huid voorzien van cannabis huidverzorging. Het wordt nog beter als je weet dat knipresten de ideale bron van cannabinoïden zijn!

5. MAAK CANNABIS MELK

Hoe Maak Je Cannabis Melk

Met knipresten kan je niet alleen koken; je kan ze ook in een drankje gebruiken! Je kan bijvoorbeeld de cannabinoïden uit je knipresten weken in melk, voor wederom een veelzijdige en verfrissende optie. Lees onze gids over het maken van de standaard en vegan versies!

Guest Writer

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten