Blog
ZZ Punch (Royal Queen Seeds x Zamnesia) feminized
3 min

Zamnesia x Royal Queen Seeds: ZZ Punch (Limited Edition)

3 min

Zamnesia en Royal Queen Seeds zijn twee van de beste zadenbanken in Europa. We hebben onze krachten gebundeld om ZZ Punch te veredelen. Deze limited edition-indica blaast je omver en prikkelt de smaakpapillen.

Twee van de meest iconische zadenbanken van Europa bundelden hun krachten om ZZ Punch te veredelen. Door haar rustgevende indica-achtige high ga je jezelf afvragen waarom je het leven zo serieus neemt!

Ervaren breeders van beide bedrijven combineerden zorgvuldig de eigenschappen van Sweet ZZ en Purple Punch voor deze soort. Voordat we echter meteen in detail treden, is er iets wat je moet weten. Er zijn namelijk slechts 1000 pakjes van ZZ Punch beschikbaar! Ontdek hieronder meer over deze samenwerking en bemachtig de zaden voordat het te laat is.

ZZ Punch (Royal Queen Seeds x Zamnesia)Bekijk ZZ Punch

ZAMNESIA EN RQS: EEN MATCH MADE IN HEAVEN

Zamnesia En RQS: Een Match Made In Heaven

Zamnesia en Royal Queen Seeds zijn twee titanen in de cannabisindustrie. Beide bedrijven hebben decennialange ervaring met het veredelen van hoogwaardige cannabisgenetica. Deze genen wonnen daarbij prestigieuze prijzen en werden een favoriet onder telers en blowers. Overal ter wereld.

De genetische archieven van beide bedrijven bevatten samen duizenden feminized, autoflowering, regular en CBD-rijke soorten. Met hun gedeelde kennis gingen Zamnesia en RQS aan de slag om een nieuwe robuuste indica te creëren. Het doel? Veel THC en een terpenen-profiel dat jaloezie zou opwekken bij andere breeders.

Voordat we je voorstellen aan ZZ Punch, vertellen we je graag wat meer over onze partner in crime!

MAAK KENNIS MET ROYAL QUEEN SEEDS

Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is van bescheiden komaf. Wat begon als een groep gedreven Nederlandse cannabiskwekers groeide al snel uit tot een van de grootste en meest gewaardeerde zadenbanken in Europa. Het oorspronkelijke team wist al gauw dat het zich op de goede weg bevond. Het duurde dan ook niet lang voordat men eigen prijswinnende feminized, autoflowering en CBD-rijke zaden ontwikkelde.

Alle zaden van Royal Queen Seeds zijn biologisch geteeld, met de hand geselecteerd en regelmatig getest op kwaliteit en kiemkracht. Je kunt dan ook gerust stellen dat RQS een van de beste zadenbanken is die er zijn. En dat is precies waarom we besloten de samenwerking met deze zadenbank aan te gaan!

Je hoeft ons echter niet zomaar te geloven. Bekijk de prijzen maar eens die Royal Queen Seeds heeft gewonnen. Met onder meer zeges op de Soft Secrets Plant of the Year, de Highlife Cup en Spannabis, waar de zadenbank de titel Beste Zadenbank van 2019 in de wacht sleepte!

HET RESULTAAT: ZZ PUNCH

Het Resultaat: ZZ Punch

Na meerdere brainstormsessies wisten de breeders van Zamnesia en RQS wat ze wilden bereiken. Namelijk een nieuwe indica met buitengewoon veel THC. Ze wensten een soort die het lichaam volledig zou ontspannen, maar je geestelijk relatief actief zou houden.

Daarnaast wilde het team dat de nieuwe creatie bekend zou komen te staan om haar smaak. Ze moest de smaakpapillen overrompelen en stoners naar meer laten smachten. Met dit doel voor ogen was het vervolgens tijd om hiervoor de juiste ouders te selecteren.

Het team wendde zich allereerst tot Sweet ZZ, een soort van RQS. Deze bezat tenslotte de meeste kenmerken die de breeders zochten. Dit is een indica-dominante soort, die afstamt van de terpeenrijke ouders Grape Ape en Grapefruit. De grote oogst, korte bloei en 22% THC maakten haar een logische keuze.

Wij kwamen vervolgens op de proppen met een van onze premium soorten. We kozen voor Purple Punch om nog meer indica-kracht toe te voegen.

Gerelateerd artikel

Purple Punch: Smaak, Kracht En Schoonheid — Alles In Één

Onze breeders creëerden Purple Punch door Granddaddy Purple en Larry OG te kruisen. Met 90% indica en slechts 10% sativa heeft deze plant compacte, taps toelopende toppen, versierd met paarse kleuren. Deze prachtige toppen bevatten 21% THC en diverse terpenen; caryofylleen, limoneen en pineen.

Na meerdere generaties Sweet ZZ en Purple Punch te hebben gekruist, ontstond het nageslacht: ZZ Punch! Met haar toppen vol trichomen en buitengewone gehalte THC was ze direct een grote hit bij Zamnesia en Royal Queen Seeds. En nu brengen we wereldwijd 1000 pakjes van deze limited edition-zaden uit!

EFFECT, SMAAK EN AROMA

ZZ Punch: Effect, Smaak En Aroma

De indica-aard van ZZ Punch en 22% THC garanderen een snelwerkende fysieke high. Na slechts enkele trekken voel je het effect al door elke spiervezel in je lichaam trekken. Zeg maar dag tegen stijve spieren en spanning!

Dit is een ongelooflijke recreatieve soort voor rustige sessies met vrienden of een avondje voor jezelf. Ze brengt je in het hier en nu en gedachten over de buitenwereld verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Elke trek vult de mond met de smaak van fruit, snoep en bessen. Gebruik deze heerlijke smaken ook zeker voor edibles — wij raden bosbessenmuffins aan — om in nog hogere sferen te komen!

HET KWEKEN VAN ZZ PUNCH

Het Kweken Van ZZ Punch

In de kweekruimte stelt ZZ Punch niet teleur. Zowel binnen als buiten kun je grote opbrengsten en compacte, kristalrijke toppen verwachten. Verwacht een oogst van 500g/m² na een bloei van 65 dagen.

Het uiterlijk van ZZ Punch kenmerkt zich door een typisch indica-achtig groeipatroon. Wanneer je de plant haar gang laat gaan, wordt ze bossig en krijgt ze één centrale hoofdtop. Je kunt haar echter ook toppen om meer zijscheuten te bevorderen en het aantal hoofdtoppen te verhogen.

Waar wacht je nog op? Schaf deze iconische zaden aan voordat ze weg zijn!

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Limited Edition Strains Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken