Larry OG Kush (Cali Connection) feminized

(1)

De feminized Larry OG Kush van The Cali Connection is het resultaat van het kruisen van een mannelijke San Fernando Valley Kush OG F3 met een kloon van de beroemde Larry. Deze plant levert geweldige opbrengsten van stevige en plakkerige toppen met een intense smaak van zure citroenen.Toppen, van banaanvormig tot meer ronde en driehoekige vormen, citroen- en limoenkleurig en oranjerode stampers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cali Connection - Larry OG Kush: Fantastische opbrengsten van stevige en plakkerige toppen

The Cali Connection nam een kloon van de beroemde Larry en kruiste deze met een mannelijke San Fernando Vally OG Kush F3, et voilá, het resultaat is - de feminized Larry OG Kush. Dit groene schatje is een beetje vadsig, maar wel op een lieflijke manier, aangezien ze flink aankomt door de vorming van een heleboel stevige en plakkerige toppen, van baanvormig tot meer geronde, driehoekige vormen. De toppen zullen je in vervoering brengen; met hun citroen- en limoengroene kleuren, de oranje tot baksteenrode stampers en de laag van kristallen zijn ze alleen al een genot om naar te kijken, maar ook je gehemelte zal gestreeld worden, want het eindproduct heeft een intense smaak van zure citroen die gevolgd wordt door een verbluffende en kalmerende, vochtige en stinkende OG-smaak. Plan dit jointje verstandig - deze groene schoonheid zal je overvallen en je de komende VIER uur in haar macht houden!

Larry Kush is geknipt voor de binnenkweek en heeft 8 bloeiweken nodig om haar enorme opbrengsten te produceren. Als je haar buiten kweekt, raden we je aan haar in een kas te laten groeien.

Larry OG Kush (Cali Connection) feminized Product Informatie
Merk Cali Connection
Ouders Larry x San Fernando Valley OG Kush F3
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Larry OG Kush (Cali Connection) feminized
Larry OG Kush (Cali Connection) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.