Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Awards Dutch Passion

Dutch Passion awardAls een bewijs van hun bekwaamheid, heeft Dutch Passion door de jaren heen veel prijzen gewonnen met hun cannabis soorten. Hier is een lijst met al hun bekroonde soorten en ook wat ze gewonnen hebben.


Award Mazar

   

Awards:

• 1999 High Times Cannabis Cup, 2de plaats voor Best Overall Strain
• 2002 High Life Cup, 2de plaats voor Best Overall Strain
• 2008 Tip Forte, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2014 Soft Secrets Magazine, Plant of the Year

Mazar is een klassieker uit de jaren ’80 en een kruising van Skunk #1 x Afghani. Het resultaat is een van Dutch Passions meest beroemde soorten, die synoniem staat aan hoge kwaliteit. In 1997 werd er nieuw leven geblazen in haar genen, om de verfijning toe te voegen die we tegenwoordig zien. Mazar wekt een diepe en ontspannende lichamelijke stone op, die ook de geest laat afdrijven in een comfortabele gelukzaligheid. In de kweekruimte laat ze een weerstand en kracht zien die haar een geweldige keuze maakt voor beginnende kwekers. Mazar ontwikkelt zich met een kort, kerstboom achtig uiterlijk, bloeit 8-9 weken en produceert een zeer gulle oogst.

Koop Mazar

 

 

Mazar feminized

 


Award Desfrán

   

Awards:

2009 Copa Del Plata, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2011 Masters Córdoba, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2011 Masters Córdoba, 2de plaats voor Best Outdoor Strain
2011 Copa del Mar, Champion Award
2012 Copa Río de Janeiro, Highest Potency Award
2012 Copa Río de Janeiro, Most Flavour Award
2012 Copa Cannabiscafé, Highest Potency Award
2013 Copa Del Plata, 2de plaats voor Best Indoor Strain
2014 Copa C.A.B.A., 2de plaats voor Best Indoor Strain

Met genen afkomstig uit Zuid-Afrika, is Desfrán de kruising van twee bijzondere specimens van Destroyer. Het resultaat is een van Dutch Passions meest bekroonde soorten, die kwekers over de hele wereld heeft verbluft. Ze is een 100% sativa plant, die graag de ruimte heeft in de kweekruimte en de geest smelt met krachtige, stimulerende, sativa effecten. Verwacht een krachtige, euforische high die de geest uit het lichaam tilt, gecombineerd met een zoete, fruitige smaak die aan caramel doet denken. Zoals vermeld heeft Desfrán veel ruimte nodig om te groeien, maar als je haar dit gunt, zal je worden beloond met grote hoeveelheden harsrijke toppen, na een bloeiperiode van slechts 9-10 weken. Ze is een absolute topper voor elke sativa liefhebber.

Koop Desfrán

 

 

 

 

Desfrán feminized


Award Frisian Dew

   

Awards:

• 2008 High Life Holland, 1ste plaats voor Best Overall Strain

Frisian Dew, een mix van Super Skunk x Purple Star is een van de meest prachtige outdoor varianten op de markt. Tijdens de bloei laat ze mystificerende, paarse tinten zien en ze raakt bedekt met een laag hars die glinstert in de zon. Omdat ze een 50/50 hybride is, wekt Frisian Dew een gemengde high op, die de geest opwekt en het lichaam ontspant. Als je haar kweekt, zal Frisian Dew echter meer laten zien dan slechts haar prachtige uiterlijk. Ze is enorm goed bestand tegen schimmel en ontwikkelt zich met een gezonde kracht. Haar bloeiperiode is grofweg 7-8 weken en ze produceert een extra grote opbrengst. Hoewel ze ook binnen kan worden gekweekt, zal ze buiten het meest gelukkig zijn en buitenkwekers zullen zeker waarderen wat zij te bieden heeft.

Koop Frisian Dew

 

 

Frisian dew feminized


Award Blueberry

   

Awards:

• 2000 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2001 High Times Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Overall Strain

Dutch Passion heeft een ware cultklassieker geproduceerd, bejubeld als de originele Blueberry, met een fruitige en luxueuze smaak. Ze is kieskeurig als het om voeding gaat en daarom beter geschikt voor meer ervaren kwekers, maar als je tijd en moeite investeert, zal je worden beloond met cannabis van connaisseurs niveau die de tong verwent, het lichaam ontspant en de geest stimuleert. Blueberry heeft een bloeiperiode van grofweg 9 weken met een gemiddeld hoge productie.

Koop Blueberry

 

Blueberry feminized


Award White Widow

   

Awards:

• C.A.B.A.Cup 5th Edition, Best Weed and Best High Indoor Awards

Deze favoriet uit de Nederlandse coffeeshops is een ongelooflijk populaire soort die de tand des tijds al jarenlang doorstaat. Dutch Passions variant van White Widow werd gekweekt om de gewenste eigenschappen te benadrukken, waardoor ze stabiel, consistent en eenvoudig te kweken is. Daarom is deze klassieker net zo geschikt voor de beginner als de veteraan. White Widow wekt een torenhoge high op, die euforische gevoelens opwekt bij de gebruiker. In de kweekruimte is White Widow meegaand, bloeit in 8 weken en kan een zeer gulle opbrengst produceren. De perfecte keuze voor iedereen die een tijdloze klassieker wil proberen.

Koop White Widow

 

 

White Widow


Award Passion #1

   

Passion #1 is een legendarische, Californische indica die door de jaren heen een favoriet is gebleven onder vele buitenkwekers. Niet alleen is ze stabiel en eenvoudig te kweken, maar ze kan een hoogte bereiken van 3,5m als het oogstmoment gekomen is, mits ze vroeg in het seizoen wordt geplant. Wellicht kan je je voorstellen dat bij dit formaat ook een gigantische opbrengst hoort! Ze wekt een energieke en opwekkende buzz op die wordt opgevolgd door een diepe en ontspannende stone. Met een bloeiperiode van 6 weken kunnen binnenkwekers voordeel trekken uit wat superwiet, zolang je de ruimte hebt om haar te kweken!

 

Koop Passion #1

 

Passion #1 feminized


Award Power Plant

   

Na het uitbrengen van Power Plant in 1997, stond de cannabis markt op zijn kop en werd ze een instant hit onder kwekers. Zoals de naam al suggereert, draait ze helemaal om rauwe kracht en ze stoot er grote opbrengsten uit met krachtige cannabis. Haar aroma heeft een frisse dennenkwaliteit en gerookt heeft ze ook een ietwat zoete nasmaak. De opgewekte high is stimulerend, energiek, motiverend en zal de gebruiker inspireren. Bij een trekje te veel, kan ze de gebruiker op de bank vast pinnen, in cerebrale euforie. Deze sativa dominante schoonheid, die in 8 weken bloeit en extra grote oogsten produceert, is de tijd van elke kweker absoluut waard.

Koop Powerplant

  Power Plant

ZamnesiaZamnesia


Dutch passion zaden

Informatie Dutch Passion

Dutch Passion logo

Dutch Passion is een van de originele, legendarische, Nederlandse zadenbanken en hun geschiedenis kan worden herleid naar de jaren ’70. Door het combineren van een ethiek van hoogwaardig kweken, voortdurende innovatie en het voorop stellen van de klant, zijn ze steeds populairder geworden en produceren ze wat van de meest geliefde en gekoesterde cannabis soorten ooit.

- Over Dutch Passion
- Awards Dutch Passion
- Alle zaden van Dutch Passion