Zamnesia Acryl Grinder

(3)

Onze Acryl Grinder is robuust, lichtgewicht en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor zowel thuis als onderweg. En andere kwekers kunnen het klassieke logo herkennen.

1,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Zamnesia Acryl Grinder: Simpel en effectief

De grinder heeft sinds zijn ontstaan een lange weg afgelegd. Wat begon als een eenvoudig toestel, is geëvolueerd tot een batterij-aangedreven instrument met meerdere kamers, dat toppen tot fijn poeder verwerkt. Deze nieuwere versies zijn leuk en effectief. Maar gecompliceerd betekent niet per se beter. Wij besloten terug te gaan naar de basis.

Onze Acryl Grinder is lichtgewicht, eenvoudig te gebruiken en doet wat hij moet doen. Hij is voorzien van één compartiment, gevuld met scherpe tanden. Deze profielen versnijden en verhakken volledige toppen, om ze te verwerken tot fijner materiaal. Het eindresultaat maakt het rollen van joints en blunts veel gemakkelijker.

We wilden het echter niet te primitief maken. Daarom besloten we een compartiment toe te voegen aan het deksel. Dit kun je gebruiken om dingen als wiet, tabak of tipjes in te bewaren. De grinder is tevens een lust voor het oog met een doorzichtige kleur blauw. Daarnaast hebben we het deksel verfraaid met het herkenbare Zamnesia-logo. Zo weten andere blowers dat je stash van hoge kwaliteit is!

Hoogte 23mm
Diameter 60mm
Aantal onderdelen 3

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  25/Mar/2020

  top

  23/Mar/2020

  Top
  Bon rapport qualité/prix

  06/Feb/2020

  Verkruimelaar
  Snel geleverd en werkt super

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (1)
 • Video: EPISCHE BLOWSESSIE | Zamnesia Grinder
  EPISCHE BLOWSESSIE | Zamnesia Grinder

  We besloten om een blowsessie te houden en deze was EPISCH.
  We gebruikten onze NIEUWE Grinder Premium, Vloeitjes en Clipper.
  Met uitstekende wiet van een aantal van de beste Amsterdamse coffeeshops maakten we de perfecte joint voor een hemelse rooksessie!

Zamnesia Acryl Grinder
Zamnesia Acryl Grinder
Zamnesia Acryl Grinder
Zamnesia Acryl Grinder