Super Crystal (Homegrown Fantaseeds) feminized

Super Crystal is een all-round potente player en een Cannabis Cup superster en een bijna pure Indica met een grote intensiteit en hoge opbrengst. Haar eenvoudig te hanteren karakter in combinatie met haar snelle groei maken haar onmiskenbaar aantrekkelijk voor zowel beginners als ervaren kwekers. Super Crystal heeft een bloeitijd van 8-10 weken.

28,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 28.00
  • Aantal zaden: 3 € 28.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - Super Crystal: Favoriet bij de cannabiscup in 1997

Super Crystal van Homegrown Fantaseeds was een onbetwiste winnaar bij de 1997 Cannabis Cup en is een soort van topkwaliteit. De ervaren kwekers hebben veel te danken aan deze feminized parel, want het was dankzij deze soort dat ze de titel 'beste zaadbedrijf' kregen in hun eerste bedrijfsjaar.

Super Crystal heeft een bijna pure Indica-aard en is super om aantal redenen. Ze is niet voor watjes, want ze levert een zeer krachtige dosis psychoactief medicijn af. Deze nietsontziende golven van Indica goedheid reizen door je lichaam heen en veroorzaken een nogal verdovend gevoel. Deze sensatie maakt een eind aan iedere spierspanning die je wellicht hebt en laat je compleet relaxed achter. Indicasoorten zijn goed in staat om lichamelijke problemen aan te pakken, zeker in vergelijking met Sativa's. Patiënten die bijvoorbeeld lijden aan spierspasmen, chronische pijn, artritis en migraine zullen zien dat hun symptomen enorm verminderd worden als gevolg van het consumeren van deze cannabis.

Super Crystal is zeker een esthetische bevredigende wiet, haar harsige uiterlijk beschaamt volgens velen de 'witte soorten'. Bovendien is Super Crystal makkelijk te kweken - een doorslaand succes voor beginnende kwekers. Haar weinige eisen met betrekking tot onderhoud staan haar vermogen om overvloedige opbrengsten aan ultrakrachtige toppen te produceren niet in de weg, het zorgt alleen maar voor meer charme. Binnen slechts 8-10 bloeiweken is Super Crystal klaar om je te vergasten op haar gullen toppen, een beloning die zeker de moeite waard is.

Merk Homegrown Fantaseeds
Genetica Indica-dominant
Bloeitijd 8-10 weeks
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Crystal (Homegrown Fantaseeds) feminized
Super Crystal (Homegrown Fantaseeds) feminized