K2 (Homegrown Fantaseeds) feminized

Vergeet K9, K2 is absoluut man's best friend. Deze milde hybride is zo zoet als maar kan en scheidt een hemelse geur af die enkel geëvenaard wordt door haar sappige smaak en mellow stone. Homegrown Fantaseeds besloot om een Hindukush te kruisen met de wonderbaarlijke White Widow, om zo K2 een genereuze boost te geven van zowel snelheid als kracht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Homegrown Fantaseeds - K2: Een kruising tussen Hindukush en White Widow

K2 van Homegrown Fantaseeds is afkomstig uit de Hindukush familie en is een compacte cannabissoort die een zeer chille en mellow high in het spel brengt. Omdat ze gekruist is met een White Widow profiteert K2 van de THC-boost, ondertussen haar Hindukush groeipatroon behoudend.

K2 is een populaire keus onder kwekers die de voorkeur geven aan korte planten. K2 krijgt het evenwel nog steeds voor elkaar om binnen no time te bloeien (8 weken om precies te zijn).

K2 veroorzaakt een ontspannende stone die je zachtjes naar de wolken brengt. De mix van Sativa en Indica versterkt de ervaring. K2 is absoluut een genot om te roken en is een geweldige wiet om met vrienden te delen of gewoon om na een lange dag mee te ontspannen. Haar potente tweeledige identiteit verricht wonderen, niet alleen bij recreatieve gebruikers, maar ook bij medicinale patiënten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan chronische pijn, migraine, spierspanning en depressie zullen merken dat hun symptomen aanmerkelijk verminderd worden.

K2 is een makkelijke plant, op iedere manier, en heeft een aantrekkingskracht die algemeen is. Gebruikers die de voorkeur geven aan een meer ontspannen en minder invasieve high zullen vinden dat K2 van Homegrown Fantaseeds wat dat betreft nummer één is.

K2 (Homegrown Fantaseeds) feminized Product Informatie
Merk Homegrown Fantaseeds
Ouders Hindu Kush x White Widow
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
K2 (Homegrown Fantaseeds) feminized
K2 (Homegrown Fantaseeds) feminized